До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Забудьте про сандалі: лофери стали головним літнім взуттям

Вересень — це час, коли в моду повертається стриманий та охайний стиль преппі, а лофери стають головним взуттям, тому що їх асоціюють із поверненням до школи та класичним образом учня. Але останніми сезонами лофери поступово перекочували й у весняно-літній гардероб — та припинили бути елементом виключно офіційного стилю.

Цікаво, що зараз стало модним поєднувати лофери з білими шкарпетками. Знаменитості та відвідувачі тижнів моди активно використовують таке взуття зі спідницями та сукнями, роблячи акцент саме на шкарпетках.

Цього сезону серед силуетів виділяються: мінімалістичні та лаконічні лофери від брендів Jil Sander та The Row (як у Гейлі Бібер та Тейлор Расселл), мокасини-драйвери, варіанти на масивній підошві та лофери на платформі від Gucci. Останні відіграли центральну роль у дебютній колекції креативного директора Сабато Де Сарно, який представив не менш ніж 25 пар лоферів на платформі на показі весна-літо 2024.

Щоб ваші лофери перетворилися з осінньої класики на літній must-have, потрібно врахувати декілька нюансів. Перш за все, визначтеся з фасоном, який найкраще пасуватиме до вашого гардероба. Обов'язково приміряйте декілька варіантів, щоб відчути й побачити, який із них вам найбільш до вподоби. Також важливий момент — розмір. Обирайте лофери, які можна носити як із тонкими літніми шкарпетками, так і з більш щільними варіантами для максимальної універсальності. Так ви зможете насолоджуватися улюбленим взуттям упродовж усього року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.