До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як стильно носити шорти з футболкою цього літа

Шорти та футболка — незамінне поєднання для спекотних літніх днів. Цього літа ми комбінуватимемо їх із вишуканим верхом у прохолодні дні, а до спортивних комплектів додаватимемо розкішні босоніжки та човники на підборах, як Крістен Стюарт.

Крістен Стюарт. Photo: Getty Images
Крістен Стюарт. Photo: Getty Images

Реклама

Класика спекотного сезону — шорти і футболка — не омине нас і цього літа. Мінімалістичне поєднання базових футболки, шортів та кросівок буде так само популярне, як і образ із чорних шортів, білої футболки та об'ємної куртки або пальта зверху. Зрештою, навіть влітку бувають прохолодні дні.

Гейлі Лаутенбах. Photo: Getty Images
Гейлі Лаутенбах. Photo: Getty Images

Акторка Гейлі Лаутенбах продемонструвала монохромний білий образ: шорти-велосипедки також будуть популярними цього сезону. Щодо вишуканіших поєднань, то на зірках стритстайлу були помічені білі футболки з елегантними вкороченими комбінезонами або комплекти яскравого відтінку фуксії. Навіть з такими простими речами можна експериментувати з силуетом та текстурами тканин. Якщо ж ви прагнете додати виразних акцентів, взувайте класичні човники, балетки або лофери зі шкарпетками.

Дивимося, як модниці носять шорти з футболкою цього сезону:

Photos: Getty Images

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.