До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 8 способів стильно носити капрі цього літа

Зі зростанням популярності на моду, натхнену "нульовими", було лише питанням часу побачити, як капрі знову запанують на вулицях та в гардеробах модниць. Модні тенденції сезону весна-літо 2024 приділяють капрі достатньо уваги, щоб ті знову стали об’єктом бажання, як це було минулими десятиліттями, а поточні колекції Blumarine, Casablanca та Coperni це підтверджують.

Капрі виділяються своїм злегка приталеним кроєм і довжиною нижче колін або лише до середини литок. Хоча вони також відомі як "піратські" штани, їх не слід плутати з бермудами. Vogue.ua зібрав 8 способів носити капрі цього літа, які допоможуть додати цей елемент гардероба в свій щоденний стиль.

Реклама

Капрі + слінгбеки з квадратним мисом

Капрі, які відсилають до моди 1950-х і 2000-х років, мають стати центром усього образу. Оберіть обтислий виріб, який підкреслює силует, та поєднуйте його з білою футболкою, шкіряною курткою з торочками та туфлями з квадратним мисом.

Капрі + елегантні коричневі туфлі

Оскільки Coperni та Dries Van Noten показали капрі у своїх поточних колекціях, стало одразу зрозуміло, що вони будуть новою одержимістю streetstyle-зірок. Ідея полягає в тому, щоб носити чорні легінси-капрі разом із блузою з високим горлом у тон, а закінчити вбрання допоможуть вільний коричневий жакет і туфлі коричневих відтінків.

Капрі + подовжений кардиган + мюлі

Офісні керівники змінюють класичні костюми на комплекти з капрі. Це ідеальний одяг, щоб випромінювати елегантність. Достатньо просто носити його з відповідним блейзером чи подовженим кардиганом, майкою та мюлями на високих підборах.

Чорні капрі + туфлі зі стразами

Чорні капрі — головний ключ до того, щоб вдягтися неперевершено, не вдаючись до передбачуваного одягу чи багатошаровості. Модниці впевнено демонструють це, поєднуючи капрі з відповідними укороченими жакетами та туфлями-човниками, прикрашеними різноманітними декоративними елементами. Вбрання, яке ідеально пасує як для післяобідньої зустрічі, так і для чудового вечірнього образу.

Джинси-капрі + туфлі kitten heels

Капрі — це круто, але джинси-капрі — ще краще. Щоб створити образ у стилі "офісної сирени", носіть капрі з деніму з укороченою футболкою, жилеткою з картатими мотивами та принтованими туфлями з підборами kitten heels.

Сірі капрі + туфлі з трикутним мисом

Як і звичайні джинси, джинси-капрі доступні в безлічі стилів. Модель сірого кольору — гарна альтернатива для додавання сучасної нотки образу: модниці пропонують додати худі з капюшоном, шкіряний жилет і туфлі з гострим мисом.

Капрі з потертим краєм + двоколірні туфлі на підборах

Джинсові капрі також пасуватимуть і до офісного дрескоду. Для цього додайте краватку, класичну білу сорочку, вишуканий блейзер і двоколірні туфлі.

Капрі в образі в стилі corpcore

Естетика corpcore захоплює вулиці модних столиць. Щоб долучитися до сучасної тенденції, надихайтеся вуличним стилем Парижа. Зробіть ставку на сині джинси-капрі з низькою посадкою, білу блузу з прозорої тканини та туфлі на підборах пастельних тонів.

За матеріалами vogue.mx.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.