До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Босоніжки з ремінцями Teva — найфункціональніше взуття цього літа

Немає жодного мандрівника, який не мав би босоніжок Teva у своєму гардеробі. Ця модель босоніжок із ремінцями та застібкою на липучці, що характеризується безмежним комфортом завдяки регульованим ремінцям, які пристосовуються до супінатора, і гумовій підошві позиціонує себе як еталон функціональності та витонченості, особливо цього літа.

Ці зручні та модні босоніжки були створені для активного дозвілля і вирізняються функціональністю, що відповідає одній із найважливіших тенденцій цього сезону — на абсолютний комфорт. Модниці носять їх із розслабленим та неформальним одягом, та, враховуючи особливу практичність босоніжок, навіть римують босоніжки з офіційним вбранням.

Реклама

Почніть з поєднання босоніжок Teva з романтичною сукнею. Протилежності притягуються, і це відбувається, коли кокетлива естетика сукні поєднується з функціональністю взуття. Особливу увагу зверніть на моделі з квітами, смугами та кольорами, які контрастують з босоніжками.

Ще один чудовий варіант — обрати подовжений блейзер поверх білої футболки, щоб створити ефектний повсякденний образ для прохолодного літа без особливих зусиль. А босоніжки на гумовій підошві відповідатимуть за комфорт та впевнену ходу.

Немає нічого кращого, ніж поєднання елегантних чорних штанів із босоніжками, щоб створити ідеальний тандем офіційного та неформального стилю. До образу додайте лонгслів великого розміру та бейсболку.

Носіть босоніжки Teva зі шкарпетками в стилі справжніх мандрівників. Обирайте однотонні шкарпетки, наприклад, бездоганного білого кольору, або, навпаки, робіть вибір у бік принтованих моделей, які, безсумнівно, привернуть увагу.

За матеріалами vogue.es

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.