Як носити сорочку гавайку цього літа: 4 стильні ідеї на щодень

Сорочка гавайка, як і в'єтнамки, асоціюється з літом та є незмінним елементом міської моди. Ця сорочка вільного крою з рукавами до ліктя та рослинним принтом вийшла за межі пляжної культури й стала частиною літніх образів. Цього літа поєднуємо гавайку з вишуканими босоніжками на підборах, створюємо колірні образи та експериментуємо з комбінаціями. Vogue.ua пропонує 4 варіанти поєднань гавайки з повсякденними речами для стильних образів влітку 2024.

Getty Images

З мідіспідницею та босоніжками

Створіть тріо з яскравої гавайки, мідіспідниці прямого крою та класичних босоніжок і отримаєте образ, в якому можна відправитися на ділову зустріч. Для розслабленішого виходу обирайте спідницю бохо: мереживний варіант або в'язану гачком однотонну спідницю для незвичного поєднання текстури тканин.

Getty Images

З піжамними шортами та еспадрильями

Коли до вільної та легкої гавайки хочеться вдягнути щось настільки ж просте, радимо зупинитися на піжамних шортах, які зазвичай виконані з легкої тканини, завдяки чому в них легше проживати спеку. Еспадрильї, які цього сезону в тренді, будуть комфортним доповненням образу.

Getty Images

З джинсами та кроп-топом

Якщо ви міркуєте, чим урізноманітнити традиційний літній дует з джинсів та білої футболки, замініть останню на гавайку та білий кроп-топ. Доповніть такий образ сумкою на ланцюжку та балетками, й можна йти на модний захід.

Getty Images

Getty Images

У колірному total look

Цього сезону неабияку популярність мають образи у форматі total look – наприклад чорний чи з деніму. Головний секрет в тому, щоб об'єднати між собою від трьох елементів стилізації одного кольору чи відтінку. На диво влучно гавайка дивиться із масивними речами, як спортивні штани та кросівки. Наявність гавайки, як частини костюма, є дієвим способом спростити собі розмірковування з чим вдягнути сорочку сьогодні.

Getty Images

Getty Images

Популярне на VOGUE