До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: піжамні шорти — улюблений вибір модниць цього літа

Те, що колись вважалося винятково домашнім одягом, перетворилося на сміливу заяву про індивідуальність і комфорт. Піжами захопили вулиці та подіуми штурмом, кидаючи виклик умовностям і ставлячи під сумнів традиційні очікування щодо одягу. Піжамні шорти стали головними героями літа і мають усі шанси залишитися в шафах модниць ще не на один сезон.

Реклама

Цей тренд не новий: він боязко з’явився на подіумах ще в 2016 році, але зміг закріпитися на вулицях модних столиць лише у 2020-му. Однак у 2024-му немає міста, яке б не піддалося цьому явищу. Гейлі Бібер, Ріанна, Сара Джессіка Паркер, Кейт Мосс та Джіджі Гадід у повсякденному житті часто обирають саме піжамні шорти. Це незаперечний доказ того, що ця тенденція поширилася на всі життєві ситуації. Цього літа, вслід за піжамними штанами, модниці роблять ставку на найзручнішу комбінацію — сорочку та піжамні шорти.

Костюмні комплекти популярні, але це не єдиний варіант стилізації піжамних шортів — вони надають безліч таких можливостей: від базових бавовняних футболок і кокетливих блуз, якщо ви прагнете елегантності і жіночності, до укорочених топів, тонких в’язаних светрів і, звичайно, простої майки. Щодо взуття, шорти пасуватимуть як до спортивних моделей, так і до балеток, босоніжок на пласкій підошві, мокасин та туфель-човників — залежно від настрою та події.

Зайве говорити, що піжамні шорти ідеальні у спеку, далекі від "формальності" джортів і джогерів. Але головне, що вони пасують усім типам фігур і силуетів. Це робить їх однією з найкомфортніших і наймодніших речей цього літа.

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.