До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

#VOGUECHOICE: що купити цієї осені в київському ЦУМі

До київського ЦУМу приїхали нові колекції, а це означає, що настав час оновлювати гардероб. Fashion-редактор Vogue UA Веня Брикалін вирішив полегшити всім завдання і зібрав 5 образів, які зроблять осінь ще приємнішою.

Реклама
Шкільна пора

Поностальгувати за школою у вересні – це святе, але не обов'язково до спідниці в клітинку одягати білу блузку. Її можна замінити чорною шкіряною сорочкою, а замість туфель на плоскій підошві взути зухвалі ботильйони з металевим носиком.

[COLLAGE id=23;]

Легенди осені

Осінь неможливо уявити без багряно-золотої гами, яка наче запалює великі міста і наповнює їх теплом. Цей прийом можна застосувати і для власного осіннього гардероба, наприклад, поєднати темно-помаранчеву блузку See by Chloe з коричневими шкіряними штанами Nanushka, тим більше, що натуральні руді відтінки сьогодні на новій хвилі популярності.

[COLLAGE id=25;]

Буржуа

Буржуазний стиль, який так приємно розглядати на фотографіях з Парижа 1970-х років, повернувся цієї осені. Тепер носити строгі штани, делікатні блузки, акуратне взуття і класичні аксесуари значно акуратніше, ніж знову і знову одягати розтягнуте худі.

[COLLAGE id=27;]

Зміїний слід

Зміїний принт, який зазвичай асоціюється з літніми образами, можна без проблем вписати і в осінній гардероб. Нехай його супутниками стануть речі максимально суворі і навіть консервативні: чорне пальто довжини до підлоги, білі чоботи і невелика однотонна сумка.

[COLLAGE id=29;]

Уроки графіки

Трикотажна довга сукня – незамінний елемент в осінньому гардеробі, що буде доречним і для офісу, і для вихідних. Одна з його головних переваг – носити таку річ можна з найрізноманітнішим взуттям.

[COLLAGE id=31;]

Придбати представлені образи в київському ЦУМі.

Відео: Anna Bugakova

Стиль: Venya Brykalin

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.