До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Київська ніч: ЦУМ представляє нові святкові інсталяції

Цього року, за безпрецедентних обставин і в умовах заощадження електроенергії, київський ЦУМ відмовився від відкриття новорічних вітрин та святкової ілюмінації фасаду. Але навіть у найтемніші часи команда універмагу зберегла свято та презентувала проєкт "Київська ніч", натхнений красою улюбленого міста.

Вітрини універмагу прикрашені серією авторських ілюстрацій визначних місць та впізнаваних сучасних споруд столиці під місячним сяйвом. Головним освітленням вітрин цього року слугує світло фар автомобілів, що віддзеркалюється блиском у золотих контурах спеціальної світловідбивної плівки. Композиція візуально об’єднана в панораму міста та складається із зображень Андріївського узвозу, стели на майдані Незалежності, пам’ятника засновникам Києва, Національного академічного театру опери та балету України імені Т. Г. Шевченка, парку-пам’ятки "Володимирська гірка" та Пішохідного мосту, Контрактової площі, Оглядового колеса, Золотих Воріт і Будинку Підгорського.

Реклама

Аби кожен мав можливість хоча б на мить поринути в казкову атмосферу новорічного свята, біля центрального входу до ЦУМу встановлено інсталяцію динамо-колеса. Тут можна власноруч увімкнути диво — прокрутити колесо й запалити гірлянди та освітити декорації зимового містечка на вході до універмагу.

"Нам важливо й далі створювати святкову атмосферу, за якою всі завжди поспішають до ЦУМу. Тепер кожен відвідувач може долучитися до новорічного декору універмагу, самостійно вплинути на інтенсивність його освітлення та хоча б на мить "увімкнути" новорічний настрій, який саме сьогодні вкрай потрібен кожному", — коментує Маруся Коваль, маркетинг-директорка ЦУМ Київ.

Також команда універмагу презентувала різдвяну колекцію парфумованих свічок святкових ароматів — з нотами ванілі, кориці, збитих вершків, солоної карамелі та мигдалю.

Всередині універмагу наймолодших відвідувачів очікує ошатна ялинка з рухомою залізницею навколо, також встановлено спеціальні попапи з подарунками, відкрито ярмарок з прикрасами й декором до Нового року та організовано послугу святкового пакування на касах універмагу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.