До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сезон романтики: ексклюзивна колекція GUNIA Project х ЦУМ Київ

Український бренд GUNIA Project та ЦУМ Київ представляють колаборацію до Дня святого Валентина, присвячену коханню. До колекції увійшли одяг, аксесуари та предмети інтер’єру.

Реклама

Ключовими стали образи пташок, янголів, сердець і квітів. Принти та оздоблення натхнені наївними вишитими рушниками з колекції Музею Івана Гончара, зокрема екземплярами середини XX століття з Черкаської та Полтавської областей. Окрім характерних романтичних кольорів — червоного й рожевого, — в палітрі використовуються коричневий, молочний і чорний.

У цій колекції GUNIA Project традиційно продовжують працювати з натуральними матеріалами: вовняні светри, вишиті бавовняні сорочки та принтовані шовкові хустки з ручною обробкою стануть теплим подарунком, а фігурні свічки з соєвого воску додадуть затишку.

"Ексклюзивна колекція Gunia Project x ЦУМ Київ цього разу присвячена Дню святого Валентина. Унікальні речі у ніжних кольорах з принтами, натхненими українськими традиційними орнаментами, стануть чудовим подарунком близькій людині. Лімітована "капсула" представлена ексклюзивно в ЦУМі та на tsum.ua", — коментує Ольга Чайка, директорка департаменту закупівель і ритейлу ЦУМ Київ.

Кожна річ нової колекції — це спосіб зізнатися в почуттях близьким або самим собі, втілити любов у прояві уваги. Багата весільна обрядовість, розмаїття залицяльних звичаїв, вечорниці тощо свідчать про те, що традиційно кохання відігравало значущу роль в життях українців. Нехай так буде й сьогодні, й щодня, незалежно від приводів і календарних дат.

Придбати речі зі святкової колаборації можна на 3-му поверсі ЦУМу та в онлайн-магазині tsum.ua.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.