До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вибір баєра: найкращі пропозиції в ЦУМ під час розпродажу

Сезон знижок – ідеальна нагода освіжити свій гардероб. Не розгубитися в розмаїтті позицій допоможе гід від баїнг-директорки київського ЦУМ Ольги Чайки, яка наголошує на важливості інвестування в позачасові речі, непідвласні плину тенденцій. Разом із ЦУМом зібрали найкращі пропозиції, які можна віднайти під час сезонних знижок до –50%.

Anne Vest
Anne Vest

Реклама

Жінкам

"Мій посил завжди – це речі, які живуть у гардеробі набагато довше одного сезону. Тому мої рекомендації можуть бути застосовані як до поточного сезону, так і до подальших періодів – при цьому залишаючись у тренді", – коментує Ольга Чайка. Особливу увагу варто звернути на практичні та комфортні речі: пуховики, зручні пальта No.21, спортивні костюми, джинси VictoriaBeckham, трикотаж від LisaYang та MarineSerre та теплі аксесуари.

[GALLERYtype_gallery=listing; id=183835;]

За найкращими взуттєвими пропозиціями слід звернутися до Marni та JimmyChoo. Окрім цього, у підбірці баїнг-директорки ЦУМу також можна побачити sustainable-бренди StellaMcCartney, Nanushka та AnneVest, які популяризують шанобливе ставлення до довкілля.

[GALLERYtype_gallery=listing; id=183858;]

Чоловікам

Isabel Marant
Isabel Marant

На тих самих засадах функціонує і чоловіча мода: комфорт і практичність, втілені в базових речах, переважають над більш формальними позиціями. До підбірки Ольги Чайки увійшли лонгслівEtudes, картата сорочка IsabelMarant, кардиганAxelArigato та худі MSGM. Як альтернативу джинсам, чоловіки все частіше обирають штани карго, як-от MSBHV, а серед верхнього одягу переважають теплі стьобані куртки Dsquared2 та тренчіJWAnderson.

[GALLERYtype_gallery=listing; id=183836;]

Серед аксесуарів особливу увагу варто приділити містким рюкзакам, які можна знайти в колекціях PaulSmith та Outhere, а також поясним сумкам, на кшталт MSGM. У сфері взуття – зручним кедам Premiata та гайкерамDsquared2, яким підвладна будь-яка негода.

[GALLERYtype_gallery=listing; id=183837;]

Дітям

Marc Jacobs
Marc Jacobs

У дитячих колекціях для дівчат теплий верхній одяг стриманих кольорів, як-от пуховик AfterLabel, сусідить з яскравими відтінками лонгслівів та штанів авторства MarcJacobs. Незамінними залишаються аксесуари лінійки ChloeKids: двоколірні кеди, довгий шарф та "пухнастий" рюкзак.

[GALLERYtype_gallery=listing; id=183838;]

Хлопчача мода також орієнтується на барвисту кольорову палітру: яскраво-жовтий лонгслівBOSS варто поєднати з теплою курткою MarcJacobsKids, а завершити образ допоможуть рюкзак з супергеройськимпринтом та кеди Premiata.

[GALLERYtype_gallery=listing; id=183839;]

Поповнити гардероб одягом, взуттям та аксесуарами з колекцій осінь-зима 2022/2023 знаних міжнародних брендів зі знижками до 50% можна з 18 до 31 січня включно в ЦУМ та на сайті tsum.ua.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.