До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Квітучий сад: новий сезон у ЦУМі

Вже понад рік українці наполегливо працюють на різних фронтах і щодня наближають не тільки велику перемогу, а й квітуче майбутнє України. Саме незламним українцям київський ЦУМ вирішив присвятити свій новий квітковий сезон. Квіти — не випадковий вибір. Ці творіння природи, що мають здатність до відродження, завжди були символічними в українській культурі. У давні часи вони служили за обереги, що знайшло своє відображення в ужитковому мистецтві: вишивці, гончарстві, розписі та прикрасах.

Реклама

Із новим сезоном команда універмагу відкриває й молоді українські таланти: сестри Фельдман створили десять унікальних квіток, які стали основою дизайну вітрин, центрального входу та внутрішнього оздоблення. Квіти, в які цієї весни вбрався ЦУМ, мають стати провісниками надії та якнайшвидшої перемоги світла над темрявою, добра над злом.

ЦУМ Київ також долучається до фінансової допомоги захисникам, які щохвилини відстоюють наше право на вільне і мирне життя. В межах нового сезону команда універмагу створила лімітовану сувенірну колекцію "СЕСТРИ ФЕЛЬДМАН Х ЦУМ КИЇВ", 100 % прибутку з продажів якої буде перераховано на оборону та розмінування країни через фандрейзингову платформу UNITED24.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.