До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

День усіх закоханих: ідеї святкування 14 лютого від ЦУМ

Наближається найромантичніше свято року – День святого Валентина, тож саме час ретельно продумати, як його зустрічати. Разом із київським ЦУМом vogue.ua підготував ідеальний та вивірений план: від святкових образів і подарунків для неї та для нього до романтичних кіношедеврів і найсмачніших десертів.

The Kooples
The Kooples

Реклама

Для неї

Зустріч свята починається з продуманого образу. Радимо звернути увагу на мідісукню FROLOV, що повторює вигини тіла та матиме якнайкращий вигляд у поєднанні з класичними туфлями-човниками Jimmy Choo із сяйливим декоруванням, аксесуаром для волосся Anouki та сумкою By Far. Якщо ж душа вимагає яскравих кольорів, неодмінним супутником має стати рожева сукня Mach&Mach або синя сукня-жакет від Jonathan Simkhai. У пару до будь-якої моделі підійдуть блискучі босоніжки Cult Gaia та сережки з перлами від Tory Burch.

<b>FROLOV</b>

Подарунки – ще один важливий атрибут святкування. Сукні з торочками, всипані лелітками, від Rotate Birger Christensen, блискучі туфлі Jimmy Choo, особлива білизна Fox Lingerie, створена в колаборації з ЦУМ спеціально до Дня святого Валентина, чи топ із характерним серцем з ексклюзивної капсульної колекції FROLOV – вибір за вами.

<b>FROLOV</b>

Якщо у святковому списку бажань є сумка, то справжнім порятунком стане перший поверх ЦУМу — від ідеального аксесуару розміру міні Yuzefi до яскравої NEOUS та стильної Marc Jacobs. Окрім цього, тут також можна знайти й інші аксесуари, незамінні для створення ідеального образу: головні убори Maison Michel, сяйливі кольє Bernard Jewelry та елегантні браслети Tory Burch.

<b>Yuzefi</b>

На п’ятому поверсі розмістилися товари категорії Home & Gifts. Ми не змогли пройти повз витончену керамічну скриньку для прикрас Anissa Kermiche, прозору скляну вазу Seletti та книжки видавництва Assouline та Teneues.

<b>Anissa Kermiche</b>

Для нього

Комфорт і практичність – головні чинники чоловічого стилю. Вільну яскраву сорочку від JW Anderson варто римувати зі штанами класичного крою від BOSS та мінімалістичними кросівками Golden Goose. Для досягнення більшої універсальності образу можна замінити штани зручними джинсами темно-сірого кольору від Rag&Bone.

<b>JW Anderson</b>

Стильні ремені Hugo, теплі шарфи AMI Paris, елегантні рюкзаки Bally, шовкові краватки Hawes&Curtis, трендові кросівки Jimmy Choo та мінімалістичні прикраси le gramme розмістилися на –1 поверсі універмагу. Впевнені: захочеться вибрати відразу кілька подарунків, тож не стримуйте себе.

<b>Hugo</b>

У категорії Home & Gifts радимо звернути особливу увагу на унікальні статуетки ручної роботи, виготовлені з деревини європейського дуба, від BOYHOOD, аромадифузори Culti Milano та незвичні вази Seletti зі мрійливої та поетичної колекції, натхненої Всесвітом.

<b>BOYHOOD</b>

А підготувати всі подарунки до презентації можна на касах універмагу, скориставшись послугами святкового пакування.

Зануритися в яскравий світ кіно можна на 7-му поверсі центрального універмагу. З 9 лютого в залах кінотеатру Multiplex будуть показувати романтичну комедію "До чого тут кохання?" і перевипуск культового "Титаніку" – з більш глибокою та насиченою картинкою.

Афіша фільму "До чого тут кохання?"
Афіша фільму "До чого тут кохання?"

З 3 лютого взяти додому смачні десерти можна буде у попап Milk Bar на першому поверсі. З 11 до 14 лютого Кловський Сад подбає про романтичні букети, а для наймолодших відвідувачів 11 лютого о 12:00 відбудеться майстер-клас з приготування солодощів.

Milk Bar

Завершити романтичну пригоду рекомендуємо вечерею у ресторанах на 6-му та 7-му поверхах універмагу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.