До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Трикотажні сукні, які ми будемо носити навесні

За місяць настане весна: теплі пуховики ми замінимо на тренчі, чоботи — на туфлі, а речі грубого плетіння — на делікатний трикотаж. Тож пропонуємо звернути увагу на трикотажні сукні, які стануть найкращими друзями в перші місяці весни. Немає кращого елементу гардероба для періоду міжсезоння на щодень, ніж вʼязані сукні, що поєднують у собі відчуття затишку, жіночності і елегантності. Цього сезону весна-літо 2024 дизайнери запропонували всілякі варіанти гарного трикотажу — від довгих суконь-колон та грайливих міні до асиметричних моделей і версій з романтичним декором.

Chloe
Chloe

Реклама

У період нестабільної погоди міжсезоння патичком-рятівничком стають трикотажні сукні. Саме затишний трикотаж хочеться вдягати на щодень, адже він має щонайменше одну велику перевагу — не обмежує рухів і водночас зберігає жіночність та елегантність образу. Цього сезону багато брендів зробити ставку на вʼязані сукні. Fendi показали помаранчеве плаття з вшитим шарфом, який можна недбало перекинути через плече, а Givenchy запропонували стриману сукню поло у чорному кольорі, яка стане в нагоді на ділових зустрічах. Valentino представили мʼяку максісукню з коміром, яку краще за все носити з білими кросівками в повсякденних образах, а для святкового виходу або романтичного побачення вибирайте біле плаття з оборками, як у Chloe.

Fendi
Fendi

Givenchy
Givenchy

Valentino
Valentino

Нині важко уявити повсякденний весняний гардероб без затишного та приємного до тіла трикотажу. В колекції Chanel є сукня з ниткою люрексу, у Gucci — максимально мінімалістичне вбрання в сірому кольорі, а у Bottega Veneta — асиметричне плаття з яскравим візерунком.

Chanel
Chanel

Gucci
Gucci

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Vogue.ua зібрав наймодніші трикотажні сукні, які ми будемо носити навесні.

<b>BRUNELLO CUCINELLI</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.