До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкрасивіше взуття в історії Met Gala

На червоній доріжці Met Gala, головної модної події року, вся увага зосереджена на блискучому та гламурному вбранні зіркових гостей — сукнях, костюмах і складних ансамблях, які знаменитості ретельно добирають згідно з дрескодом. Однак під об'ємними спідницями та довгими шлейфами часто лишається непоміченим важливий аксесуар — взуття.

Реклама

Зазвичай взуття на Met Gala не надто виділяється — всі погляди прикуті до одягу. Найчастіше гості вибирають прості босоніжки чи туфлі на підборах. Часто вони навіть не проглядаються під шарами тканини.

Проте є зірки, які зробили взуття настільки ж важливим для свого образу, як і решта вбрання. Від золотих пальців Schiaparelli до Margiela Tabi — у цьому матеріалі згадуємо найкращі пари, які коли-небудь бачили на сходинках Музею мистецтва Метрополітен: зрештою, образ ніколи не буде завершеним без ідеального взуття.

За матеріалом vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.