До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Met Gala 2024: найкращі образи краси

У США відбувся бал Інституту костюма Met Gala 2024, який відкрив нову масштабну виставку "Сплячі красуні: пробудження моди". Ось найкращі образи краси найочікуванішої модної події року.

Гості експозиції можуть познайомитися з більш ніж 200 рідкісними предметами одягу, що охоплюють понад 400 років історії моди — від Schiaparelli та Dior до Givenchy. За традицією дрескод балу підтримує основну тему виставки, а знаменитості вправляються в уяві та креативності, створюючи свої образи для червоної доріжки.

Реклама

Беззаперечно, шоу вкрала Зендея, яка з'явилася на червоному хіднику в кутюрному вбранні Maison Margiela та макіяжі, що відсилав до створених Пет Макграт образів краси.

На окрему увагу (та компліменти б'юті-команді) заслуговують образи Ізабель Юппер, Лінди Євангелісти, Дженніфер Лопес, Ніколь Кідман — конвенційна краса без поправок на ексцентричність.

Також радимо взяти на замітку прийом Ель Фенінг — ключиці та декольте, щедро змащені засобом для тіла. Безпрограшний хід на літо.

Ніколь Кідман
Ніколь Кідман
Анна Вінтур
Анна Вінтур
Ель Фенінг
Ель Фенінг
Тейлор Рассел
Тейлор Рассел
Тіла
Тіла
Зендея
Зендея
Джесіка Біль
Джесіка Біль
Сієнна Міллер
Сієнна Міллер
Лінда Євангеліста
Лінда Євангеліста
Ізабель Юппер
Ізабель Юппер
Аріана Гранде
Аріана Гранде
Кендал Дженнер
Кендал Дженнер
Анок Яй
Анок Яй

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.