До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: 5 наймодніших суконь сезону весна-літо 2024

Сукня — найнеобхідніша та найпрактичніша річ весняно-літнього гардероба. Дизайнери щосезону представляють все нові й нові моделі та інтерпретації, осмислюючи у своїх колекціях актуальні тренди. Цієї весни головна ставка — на яскраві кольори, незвичний крій, тендітні матеріали та, звісно, різноманітні принти. Vogue.ua зібрав найкрасивіші сукні поточного сезону в колекціях українських брендів.

Квіткові мотиви

Квіти навесні — зовсім небанально, навпаки, вони якнайкраще передають піднесений настрій сезону. Цього року робіть ставку на рясні візерунки, як у ELENAREVA, та носіть сукню поверх штанів. Також радимо звернути увагу на обʼємні тривимірні квіти — один з найгарячіших трендів на цей момент. Знайти такі можна у The Coat by Katya Silchenko.

Реклама

Асиметрія

Незвичний крій –— завжди гарна ідея, щоб освіжити свій гардероб. Сукні з такими деталями варто шукати у Litkovska, які зробили вибір на користь насиченого відтінку Electric blue, а також в українського бренду My x My. Вони доповнили модель мʼякого персикового кольору квітами, додавши чокер та акцент на лінії талії.

Трикотаж

Трикотаж здебільшого асоціюється з осінньо-зимовим періодом, утім, українські дизайнери впевнено доводять, що трикотажні сукні — головна знахідка цієї весни. За чорно-білою класикою довжини максі радимо звернутися до O.TAJE, а за моделлю міді з нестандартним вирізом — до Merge.

Шовкові сукні

Тендітні та ніжні шовкові сукні — синонім весняного пробудження. Хоча цього сезону продовжують головувати сукні-сліп, як у колекції Anna October, варто також ознайомитися з деконструйованими моделями. За такою незвичною шовковою сукнею радимо звернутися до Bobkova.

Вишиті сукні

Неймовірні вишиті сукні — один з пріоритетів українських дизайнерів цього року. Створена вручну модель Gunia Project увиразнена вишитими рукавами та знімною манишкою, а в кожному орнаменті суконь зі спільної колекції ЦУМ х GAPTUVALNYA заховано одну квітку з п’ятьма пелюстками — посилання на пошук квітки бузку, яку треба з’їсти, щоб загадати бажання.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.