До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 10 найелегантніших образів цього літа

Хто, як не зірки вуличного стилю, краще розповість про всі найгарячіші тренди цього літа? Від мідіспідниць на зав’язках та моделей з льону до мінімалістичних і елегантних босоніжок, поєднаних з приталеними жилетами. Vogue.ua зібрав 10 стилістичних формул для найелегантніших образів, які варто спробувати вже зараз.

Мідіспідниця + босоніжки на танкетці

Реклама

Мало які принти мають такий вдалий вигляд влітку, як візерунок tie-dye. Наслідуйте приклад модниць та випробуйте цей тренд із плісированою спідницею, простим чорним блейзером і яскравими синіми босоніжками на танкетці. Не забудьте про елегантну квіткову брошку.

Атласна спідниця + босоніжки на підборах

Цього літа радимо створити вишуканий міський образ з кокетливою атласною сліп-спідницею з мереживом. Мінісумка та мюлі кроше додадуть вбранню морського настрою.

Футболка tie-dye + акцентний червоний

Зробіть ставку на футболку tie-dye в поєднанні з блейзером і бавовняними штанами. Маленький червоний аксесуар додасть образу необхідний колорит.

Чорна бавовняна максіспідниця + топ у тон

Схоже, маленька чорна сукня поступається місцем чорній бавовняній максіспідниці. Поєднуйте її з укороченим топом і металевим ременем, а для класичного завершення оберіть двоколірні балетки.

Мереживна сукня + кросівки

Сукня та кросівки — ідеальне поєднання для літа. Зробіть вибір у бік жовтої мереживної сукні та кросівок adidas. Намисто з мушлі — необхідна прикраса, яка елегантно завершить образ.

Джорти + замшева сумка

Ця стилістична формула ідеально пасуватиме не тільки для розслаблених щоденних виходів, а й для офісного дрескоду. За основу візьміть класичну сорочку та балетки й додайте джинсові шорти-бермуди та замшеву сумку. Такий образ можна носити і влітку, і восени — з легкою курткою або пальтом.

Костюмний жилет + шкіряний пояс-шнурок

Цього літа варто інвестувати в костюмний жилет. Модель нейтрального кольору варто поєднувати з класичними чорними штанами та з шикарним поясом-шнурком.

Багатошаровість + босоніжки

Для прохолодних літніх днів радимо зробити ставку на багатошаровий образ: синій смугастий светр або смарагдово-зелений кардиган стануть яскравою основою вбрання. А босоніжки "танга" — вдалий вибір для будь-якої температури.

Блуза в стилі бохо + піжамні шорти

Мода на стиль бохо повертається і стає кращою, ніж будь-коли, з розмаїттям легких блуз. Створіть невимушений образ, поєднавши улюблену модель з бавовняними шортами та босоніжками з анімалістичним принтом. Клатч додасть шику цьому повсякденному вбранню.

Лляна мініспідниця + туфлі Мері Джейн

Червоний колір залишається ще на один сезон, і модниці з упевненістю підтверджують це. Поєднуйте кардиган з лляною мініспідницею і лакованими туфлями Мері Джейн, а також білими шкарпетками.

За матеріалами vogue.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.