До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: 7 яскравих футболок на щодень

Літо найкращий сезон для барвистих речей. Незважаючи на панівну позицію мінімалізму в дусі 1990-х, модниці рекомендують не залишати позаду яскраві футболки, адже з їхньою допомогою можна не тільки створити стильний образ на щодень, але й швидко покращити настрій. Vogue.ua зазирнув у колекції українських брендів та зібрав 7 кольорових футболок, які варто додати у свій гардероб уже зараз.

Bobkova

Bobkova
Bobkova

Реклама

У весняно-літній колекції 2024 українського бренду Bobkova можна знайти яскраву футболку, ніби розписану акварельними фарбами та прикрашену квітковими мотивами. Таку модель можна носити соло, поєднуючи з улюбленими джинсами або джортами, а можна — у комплекті зі штанами палацо, також представленими в поточній лінійці.

Vogue Ukraine & Belinskiy + Kaminetskiy

Мерч Vogue Ukraine & Belinskiy + Kaminetskiy
Мерч Vogue Ukraine & Belinskiy + Kaminetskiy

У лімітованій колекції мерчу Vogue Ukraine, створеній фотографом Володимиром Камінецьким і дизайнером Антоном Белінським за мотивами спільного фотопроєкту "Коріння", представлені шопери, чашки і тарілки з портретами героїв знімання. Та особливе місце посідають барвисті блакитна та жовта футболки. По-дитячому наївні принти якнайкраще передають безтурботний дух літа. Частина прибутку від продажу сувенірної серії буде передана до фонду Veteranka, який допомагає жінкам-військовим.

One by One

One by One
One by One

Червоний колір — один з головних героїв поточного сезону. Радимо звернути увагу на яскраво-червону футболку від One by One з написом amore. Носіть її з джинсами та шортами, а для більш романтичних образів обирайте мініспідниці з мереживом у стилі бохо.

Support by Poustovit

Support by Poustovit
Support by Poustovit

Одяг від Support by Poustovit поєднує в собі unisex, streetwear та базу для сучасного гардероба. Рожеві футболки мають флуоресцентну вишивку у вигляді листка каштану — символу Києва. 30% від прибутку з продажів бренд переказує на підтримку ЗСУ.

HOCHU

HOCHU
HOCHU

Разом із вже класичним червоним, блідо-жовтий — must-have сезону весна-літо 2024. У колекції Hochu можна знайти оверсайз-футболку такого відтінку, яка стане чудовою базою для щоденних розслаблених виходів.

Sage Limited

Sage Limited
Sage Limited

Для більш формальних образів варто звернутися до футболок-поло. Утім, нарочиту формальність такої моделі урівноважує її яскравий колір та притаманні поло лацкани. Sage Limited радять поєднувати футболку з романтичними атласними мідіспідницями, але вони також матимуть ідеальний вигляд у парі з бавовняними штанами.

Alice K

Alice K
Alice K

Для більш нестандартних виходів на допомогу прийде блідо-рожева обʼємна футболка від українського лейблу Alice K. Бренд радить міксувати її з не менш яскравими штанами з лелітками. На завершення додайте декілька незвичайних аксесуарів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.