До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Піжамні штани — головна альтерантива джинсам цього літа

Цього літа різноманіття трендів узагальнено у фаворитах мінімалізму: легкі блузи, прозорі матеріали, лляні шорти, вільні штани та повітряні спідниці — усе це зустрічається модницями з широкими обіймами. Останнім претендентом на приєднання до цього списку є суперечливі піжамні штани, які привертають увагу м’якою тканиною та зручним і практичним дизайном. Vogue.ua зібрав найстильніші виходи streetstyle-зірок та зʼясував, з чим модно поєднувати піжамі штани цього літа.

Mark Fast
Mark Fast

Реклама

Відома фраза I woke up like this ("Я прокинулася так") набуває буквального значення, тому образ для сну є головним джерелом натхнення цього літа. Штани з шовку та бавовни — не єдиний предмет гардероба спальні, який переосмислюється цього року. Мідісукні з мереживом — найелегантніший і шикарний варіант для будь-якої коктейльної вечірки.

Gauchere
Gauchere

Піжамні штани, що вирізняються вільним кроєм і широкими штанинами, зазвичай прикрашені традиційними принтами, як-от класичні смужки або горошок. Смугасті штани прямого крою від Mark Fast поєднувалися з відповідним жакетом з бічними кишенями. Gauchere, зі свого боку, представили атласний образ у блакитних і сірих тонах, до якого варто додати босоніжки на високих підборах. Mossi зробили вибір у бік монохромного образу: атласні штани зі складками внизу та жакет зробили білий колір синонімом піднесеної елегантності.

Mossi
Mossi

Шовкові піжамні штани + шовкова блуза

Шовкові штани вільного крою з’являються в списку модних штанів, які ідеально передають вільний дух. Вони легко поєднуються з балетками з квадратним мисом і блузою на ґудзиках.

Піжамні смугасті штани + яскраві аксесуари

Модниці зробили ці штани найбажанішими минулого літа. М'який крій, приємний фасон та позачасова елегантність білих смуг одразу переносять нас у сонячне місце. Втілення мінімалістичної моди зі скандинавськими нотками, що позиціонує себе як щоденну уніформу найближчих місяців.

Піжамні штани з принтом нейтральних кольорів + босоніжки

У виборі піжами ключовим фактором, що впливає на остаточне рішення, є її принт. Дівчатками ми вибирали між фото "Барбі" чи улюблених героїв мультфільму, та тепер рішення не менш важливе. Не дивно, що у вуличному стилі ретро геометричні візерунки в нейтральних тонах особливо виділяються, оскільки колірна палітра сезону спирається на ці ж кольори, які надають елегантності та легко поєднуються.

Однотонні піжамні штани

Наче зійшовши з подіуму, монохромні штани, натхнені одягом для сну, є багатофункціональним варіантом, який віддає належне естетичному буму. Завищена посадка дозволяє почуватися комфортно, а разом із туфлями-човниками цей образ можна носити як у офісі, так і на офіційній вечері.

Піжамні штани пастельних відтінків

Якщо віддаєте перевагу нейтральним тонам, ви не зможете заперечити чарівність піжамних штанів у пастельних відтінках. Streetstyle-зірки римують їх із базовими елементами, такими як біла майка та туфлі з гострим мисом, що дозволяє зберегти баланс між невимушеністю та драматичним романтизмом. Універсальні й елегантні, пастельні піжамні штани могли б стати ідеальною основою для образу на гала-вечерю, але влітку ми дозволяємо їм сяяти в повсякденній уніформі.

За матеріалами vogue.mx.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.