До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

4 пари шортів, які обожнюють модниці цього літа

Необхідність літнього гардероба — різноманітні шорти. Уже культові джорти поступаються місцем іншим варіантам, більш барвистим або елегантним. Vogue.ua зібрав 4 найбажаніші пари шортів, які варто додати до свого гардеробу вже зараз.

Трикотажні мінішорти

Трикотажні мінішорти, які можна побачити на багатьох модних показах сезону весна-літо 2024, стають незамінними цього літа та пропонують розумнішу альтернативу суперечливому тренду "без штанів". Такі шорти можна носити як у black total look, так і в парі з білою сорочкою, адже вони легко поєднують елегантність і комфорт.

Реклама

Джинсові шорти

Модні в 1990-х довгі джинсові шорти, які ще називають джортами, — мабуть, найзірковіший тренд року. Їх можна носити зі світлим топом і парою кросівок для повсякденного образу, а можна римувати в більш витонченому вбранні з мюлями і бездоганною сорочкою.

Спортивні шорти

Легкі та зручні шорти, які зазвичай призначені для занять спортом, ідеально пасують для спекотної літньої погоди. Модниці активно носять спортивні шорти у повсякденному житті, роблячи ставку на яскраві кольори самих моделей та аксесуарів, що додаються, щоб завершити образ.

Шорти з картатим принтом

Ретро-принт 1930-х років, який носила Бріджит Бардо в 1959 році під час її шлюбу з Жаком Шар'є, цього літа прикрашає і шорти. У поєднанні з простою білою майкою або обʼємною футболкою цей елемент гардеробу здатен покращити будь-яке вбрання.

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.