До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші шовкові спідниці цього сезону

Цього сезону спідниці особливо популярні серед модниць. Нарівні із зухвалими міні, всипаними лелітками, моделями із зав’язками та плісованими спідницями, до модної гри долучилися й варіанти із шовку: струмливі міді й максі продемонстрували чи не всі дизайнери. Vogue.ua зібрав наймодніші шовкові спідниці в колекціях цього літа.

Lanvin, Resort 2021

Яскраві моделі довжини міді й максі можна знайти в Michael Kors Collection і Sportmax. Бренди зробили ставку на трендові кольори сезону: насичені зелений і жовтий. Останній, зокрема, став головним кольором року за версією Pantone. Поєднувати струмливі шовкові спідниці модні Доми радять зі светрами й пуловерами — цю стилізацію краще приберегти на осінь, а спекотним літом найліпшими супутниками стануть напівпрозорі блузи й кроп-топи, а також мюлі з плетеної шкіри.

Реклама
Michael Kors Collection
Sportmax, Pre Fall 2021

Базові моделі продемонстрували Salvatore Ferragamo і We11done. Молочну максі цього літа найефектніше поєднувати з трикотажними сорочками або регбійками, а в пару до світло-блакитної асиметричної спідниці радимо вибрати вкорочену сорочку. Доповнити функціональний образ допоможуть сандалі на липучках і лофери із золотистої лакованої шкіри на платформі.

Salvatore Ferragamo, Pre Fall 2021
We11done, Resort 2021

Vogue.ua зібрав 8 найкращих шовкових спідниць для практичних літніх образів.

<b>шелковые юбки предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.