До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Жовтий колір у колекціях весна-літо 2021

Життєрадісний жовтий (Illuminating) Інститут кольору Pantone назвав одним з головних відтінків 2021 року. Пару позитивному сонячному кольору склав спокійний і стабільний сірий відтінок Ultimate Grey. Однак сьогодні ми пропонуємо поговорити лише про жовтий колір, який осяяв своїм світлом колекції брендів весна-літо 2021 і став одним з найбажаніших у гардеробах streetstyle-активісток.

MSGM

Оптимістичний погляд у майбутнє слугував головним джерелом натхнення для дизайнерів цього сезону. Саме тому основу колекцій склав доброзичливий і радісний яскраво-жовтий колір, який поліпшує настрій і знімає стрес. MSGM своєю колекцією весна-літо 2021 показали, що жовтого багато не буває — він має стильний вигляд у монохромному образі. Ви можете вдягнути романтичну спідницю з бавовняної тканини, топ зі шлярками, накинути на плечі твідовий жакет і завершити вбрання "дутими" босоніжками. Тим часом для вечірнього виходу вибрати звабливу жовту сукню з глибоким викотом, що демонструє бра, і доповнити вбрання аксесуарами пастельної колірної гами за прикладом Versace.

Реклама
Versace
Jason Wu
Greta Constantine

Жовтий колір, який приносить лише позитивні емоції, читався в багатьох колекціях брендів, уособлюючи надії на світле майбутнє й нагадуючи прихильницям затишного домашнього одягу про радість демонстрації нових літніх образів за межами квартири. Jason Wu зробили ставку на ідеальний костюм розслабленого крою, який можна носити не тільки на курорті, а й уподобати як міський образ. Greta Constantine показали найсонячнішу та найефектнішу сукню цього сезону, Etro оспівали вбрання сорочкового крою з етнічними візерунками з ніжного шовку, а Alberta Ferretti запропонували напівпрозоре slip-dress для найспекотніших літніх вечорів. Набагато практичніший підхід вибрали Valentino. Так, у колекції П’єрпаоло Піччолі з’явилася жовта сорочка чоловічого крою, яку можна носити як із джинсами, бермудами або штанами, так і красуватися в ній соло.

Valentino
Etro
Alberta Ferretti

Vogue.ua зібрав 10 речей жовтого кольору — від лимонного відтінку до стиглого банана.

<b>желтый цвет</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.