До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші білі штани цього літа

Білі брюки — основа літнього гардероба. Можна, лише маючи одну пару модних білих штанів, скласти десятки стильних образів на всі випадки життя. До прикладу, скомбінувати брюки з сорочкою або жакетом для ділових зустрічей; з романтичною блузою на побачення, а з кроп-топом — на вечірку. Цього літа дизайнери пропонують зосередитися саме на білій колірній гамі брюк, тоді як фасон вибирати за типом статури. У колекціях брендів можна знайти широкі брюки-палаццо, вузькі моделі з розрізами біля кісточок, брюки-банани і моделі з низькою посадкою, родом з нульових.

Acne Studios

Білі штани вже стали таким собі синонімом спекотної пори року. Вони мають, як мінімум, три переваги: ​​в них не спекотно влітку, вони підходять абсолютно всім і легко поєднуються з будь-яким гардеробом. Дівчата, які переважно працюють в офісі, можуть вибрати для себе широкі класичні брюки Ralph Lauren, Max Mara і Hermes — їх легко буде римувати з діловим дрескодом. Тим часом, модниціям, які шукають практичні білі штани, які можна носити як з підборами, так і з кедами чи сандалями, варто звернути увагу на брюки-банани Etro або пряму модель Ports 1961.

Реклама
Ralph Lauren
Max Mara
Hermes
Etro
Ports 1961

Білі штани — не нова річ в гардеробі дівчат. Свого часу їх носили модні ікони ХХ століття. Так, Одрі Хепберн любила одягати укорочені білі штани з лаконічним білим топом і зручними балетками. Жаклін Кеннеді обожнювала брюки-кльош в стриманій версії — з невеликим розширенням знизу, а принцеса Діана носила їх в найкращих традиціях шкільного стилю препп — з акуратними черевичками на плоскому ходу і вільними светрами. Наразі білі штани так само актуальні, а дизайнери пропонують дівчатам свободу вибору щодо фасонів. У Alberta Ferretti можна знайти елегантні брюки-дудочки з завищеною талією, що створюють ефект "нескінченних ніг", у Altuzarra представлені розслаблені штани на ґудзиках, якими можна регулювати висоту розрізу, а у Zimmermann і Fendi — широкі штани з низькою посадкою.

Alberta Ferretti
Altuzarra
Fendi
Zimmermann

Vogue.ua зібрав наймодніші білі штани цього літа, які потрібно носити вже зараз.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.