До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: із чим носити спідницю-плісе цієї весни

Плісування гучно повернулося на модні радари минулого осінньо-зимового сезону. Цієї весни воно так само актуальне, а отже час поповнити свій гардероб спідницею-плісе: міді й міні, асиметричні та виготовлені в техніці печворк, вони точно не залишать вас без уваги оточення. Vogue.ua зібрав найкращі образи streetstyle-зірок із цим елементом гардероба й з’ясував, із чим it-girls радять поєднувати спідницю-плісе цієї весни.

Поверх штанів

Сукня поверх штанів — великий тренд сезону, який майже відразу після подіумів заполонив вулиці модних столиць, де з легкої руки модниць у певний спосіб трансформувався — сукня змінилася на спідницю довжини міді та продовжила тенденцію на багатошаровість. Найчастіше streetstyle-зірки вибирали відтінки сірого й чорного, створюючи ненудні монохромні образи. Радимо вже придивитися до такої стилізації, адже вона має всі шанси стати справжнім гітом сезону.

Реклама

<b>юбка-плиссе поверх брюк стрит</b>

З трикотажем

Поточного сезону трикотаж особливо популярний: цей матеріал знайшов відгук не тільки в душі дизайнерів, а й серед інфлюенсерок. Трикотажні джемпери, светри й жилети цієї весни вони радять носити саме зі спідницями-плісе, доповнюючи їх високими чоботами. Згодяться і яскраві аксесуари — мінісумки й протисонцеві окуляри в акриловій оправі.

<b>юбка-плиссе с трикотажем стритстайл</b>

Зі шкірою

Не поступається трикотажу й шкіра: своє місце під сонцем у світі моди вона завоювала вже давно, і відступати на другий план цього сезону точно не має наміру. Радимо римувати легкі й ніжні спідниці-плісе зі шкіряними піджаками й тренчами — така гра на контрастах не залишить нікого байдужим.

<b>юбка-плиссе с кожей стритстайл</b>

З oversize жакетом

Улюблений елемент модниць, піджак, немов запозичений у бойфренда, — універсальна одиниця жіночого гардероба. Він має непоганий вигляд і в класичному тандемі зі штанами, і в розслабленому комбо з джинсами, і в романтичному образі зі спідницею-плісе. Підглянути варіанти стилізації можна в Леоні Ганне, яка доповнила спідницю графітовим піджаком і яскравими аксесуарами. Ще одним ненудним обігруванням образу стане жилет із чоловічого плеча й лакові лофери.

<b>юбка-плиссе с оверсайзом стритстайл</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.