До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Несподіване повернення: взуття на платформі в колекціях осінь-зима 2021/22

Добіг кінця завершальний і неофіційний головний паризький Тиждень моди, а отже настав час підбити модні підсумки. Серед популярних трендів, які на нас чекають наступної осені, вирізняється взуття на високій платформі. Актуальні силуети, походженням з 1970-х, з’явилися в колекціях багатьох брендів, як-от Versace, Schiaparelli, Giambattista Valli, Loewe і Ports 1961. Дизайнери запропонували в новому сезоні осінь-зима 2021/2022 взувати як ефектні туфлі на масивних підборах і прихованій платформі, так і вибирати ботильйони, лофери й чоботи із широченною платформою. Vogue.ua зібрав наймодніші пари наступної осені.

Versace

Взуття на високій платформі непогане тим, що в ньому можна зручно пересуватися впродовж усього дня. Крім того, воно непомітно подарує кілька сантиметрів до зросту й набагато стійкіше в процесі носіння, порівнюючи з ботильйонами й туфлями на високих тонких підборах. Дизайнери у власних колекціях уже не вперше освідчуються в коханні подібним парам. Минулого сезону осінь-зима 2020/2021 бренди вже намагалася подарувати нове життя взуттю на високій платформі, проте саме наступного сезону відбудеться їхнє тріумфальне повернення в гардероби модниць. Versace запропонували дівчатам робити ставку на всілякі пари — від практичних шкіряних ботильйонів до екстравагантних туфель кольору фуксії.

Реклама
Schiaparelli
Giambattista Valli

Взуття на високій платформі легко вписати в осінньо-зимовий гардероб, адже воно чудово поєднується зі шкіряними штанами, джинсами кльош, мінісукнями, довгими сорочками й пишними спідницями. Loewe пропонують римувати шкіряні лофери на широкій платформі з імітацією шкарпеток з елегантними сукнями, Balmain комбінують ботфорти з важкою підошвою з гольфами і шортами-бермудами, а Giambattista Valli поєднують зухвалі червоні ботильйони в стилі 1970-х з мінісукнями з об’ємними рукавами, виготовленими в техніці печворк. Побачити взуття на масивній платформі можна також у колекції Simona Rocha в парі з романтичними спідницями, у Schiaparelli подібні пари знайшли собі спільника у вигляді елегантного пальта, а Ports 1961 вдалося подружити вовняні спідниці й светри з ботфортами-панчохами з фігурними підборами на прихованій платформі.

Loewe
Ports 1961
Versace
Balmain
Simona Rocha

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.