До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші кроп-топи в колекціях весна-літо 2021

Цієї весни кроп-топи потрапили до розряду безперечних лідерів сезонних трендів. Якщо раніше їх можна було зустріти радше у спортивному стилі, минулої осені стрічки користувачів соціальних мереж наповнилися стильними поєднаннями топів і об'ємних жакетів, коли на вершину модного Олімпу зійшов стиль biz-leisure. Тепер же укорочені топи основа весняно-літнього гардеробу, яка чудово римується не лише з піджаками з чоловічого плеча, а й брюками з низькою посадкою в дусі нульових, міді та максі спідницями й ультракороткими шортами.

Chanel
Versace

Стильним і лаконічним рішенням цієї весни стане строгий black total look. У такому образі короткі трикотажні топи найкраще міксувати з брюками з низькою посадкою, як у Versace, або шовковою напівпрозорою плісе-накидкою, як у Chanel. Додати образу привабливості допоможуть аксесуари: темні сонцезахисні окуляри, ансамблі кольє і ланцюгів, браслети зі шкіри та перлів, мініатюрні сумки або об'ємні рюкзаки. Топи-халтери, що завоювали визнання усіх шанувальників світу моди минулого літа, не збираються йти з подіумів і в цьому сезоні: їхні трансформовані варіації можна було побачити в колекціях Miu Miu і Tod's. Характерна горловина топа підкреслить тендітність його власниці, а правильне обрамлення у вигляді головного убору і сумки пастельних відтінків вдало завершить образ.

Реклама
Miu Miu
Tod's

Не менш актуальними будуть топи на тонких бретелях, як у колекції Dior, або укорочені сорочки на запах, як на шоу Jacquemus. Обидві моделі чудово підійдуть як для міських буднів, так і для довгоочікуваного відпочинку біля моря. Особливу увагу в такому образі радимо приділити аксесуарам і взуттю: дуже доречним буде ґіт сезону "мотузкові" сандалі, зроблені зі джгутів, а також шовкові пов'язки на голову, великі моносережки і розсипи золотих кілець.

Jacquemus
Dior

Vogue.ua зібрав 10 наймодніших кроп-топів, які можна носити вже зараз.

<b>укроп топы предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.