До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі сукні з бантами весна-літо 2023

Цього сезону в колекціях брендів панує романтичний настрій. Окрім суконь з квітами та моделей з оборками, дизайнери запропонували елегантні жіночні плаття з бантами, які стануть окрасою вашого гардероба. Виконані з делікатного шовку, тюлю та бавовни, витончені маленькі, драматичні великі або абстрактні банти прикрасили і повсякденні, і вечірні сукні. Vogue.ua зазирнув до колекцій дизайнерів весна-літо 2023 та зібрав найкращі сукні з бантами, які подарують гарний настрій.

Chanel
Chanel

Реклама

Такий тендітний і милий декор, як банти, цього сезону показав себе з різних боків. У колекції Prada ми бачили чорні сукні з великими зім'ятими бантами на спині, які переходили у шлейфи, GiambattistaValli прикрасили образи легким декором з рожевого шовку, а у LouisVuitton з'явилися сукні з грайливими шкіряними бантиками. Це свідчить про те, що банти можуть прикрашати плаття будь-якого стилю, а отже знайти відповідну модель може кожна модниця. Маленька чорна сукня Chanel зазнала змін в новому сезоні — дизайнерка ВіржиніВіар запропонувала коротке плаття А-силуету, прикрашене десятками маленьких атласних бантиків. Тим часом Balenciaga вибрали інший шлях і показали максісукню рожевого кольору з імпровізованими бантами, яка нагадує про стиль barbiecore.

Prada
Prada

Louis Vuitton
Louis Vuitton

Loewe
Loewe

Balenciaga
Balenciaga

Банти цього сезону з'явилися всюди. Erdem додали до сукні об'ємні плечі, які за силуетом нагадують бант, Loewe прикрасили невагому сукню декором на талії, RichardQuinn запропонували вбрання з драматичною прикрасою біля шиї, а AcneStudios продемонстрували сукні з невимушеними бантами. Цього сезону банти дісталися навіть суконь з джинсової тканини. Self-Portrait показали мінісукню з деніму, прикрашену двома елегантними бантами у районі декольте — практичний образ для літнього сезону, який можна доповнити босоніжками чи кедами.

Giambattista Valli
Giambattista Valli

Erdem
Erdem

Self-Portrait
Self-Portrait

Richard Quinn
Richard Quinn

Acne Studios
Acne Studios

Vogue.ua зібрав найкращі сукні з бантами цього сезону.

<b>ACNE STUDIOS</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.