До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Босоніжки з завʼязками — головне взуття цього літа

З усього взуття, яке можна носити в спеку, босоніжки, мабуть, є одними з абсолютних фаворитів. Ба більше, вони ідеально пасують і для міжсезоння, навіть у тих стилістичних комбінаціях, які доречніші в прохолодну пору. Цього сезону дизайнери роблять особливу ставку на босоніжки з завʼязками.

Ashlyn
Ashlyn

Реклама

Prabal Gurung
Prabal Gurung

Серед усіх взуттєвих трендів сезону весна-літо 2023 є один, що заполонив модні подіуми. Різноманітні завʼязки досягають нових рівнів: хоча вони так само обертаються навколо ноги, цього разу піднімаються навіть вище коліна. Нейтральні кольори можна знайти в колекції Bronx & Banco, а з ширшими завʼязками — у Ashlyn, які поєднують таке взуття з чуттєвими та спокусливими червоними комплектами.

Jason Wu
Jason Wu

Balmain
Balmain

Яскраві тони, як-от насичений зелений, мають не менш привабливий вигляд на цих босоніжках, як демонструють Prabal Gurung. Дизайнер непальського походження включив у свою колекцію весна-літо 2023 декілька моделей із широкими завʼязками. У поєднанні з мініспідницею ці босоніжки додають сексуальності та візуально витягують фігуру. Суть стилістичної майстерності полягає, звісно, в тому, як їх зав’язати, щоб ці схрещення залишалися на місці.

Bronx&Bronx
Bronx&Bronx

Michael Kors
Michael Kors

Ester Manas
Ester Manas

Альтернативою можуть бути землисті тони: такі босоніжки представили Ester Manas у поєднанні зі яскраво забарвленими сукнями з вирізами. Дизайнери здебільшого тяжіли до моделей на підборах, але Michael Kors чітко дають зрозуміти, що босоніжки на пласкій підошві з завʼязками можуть бути такими ж ефектними — і набагато зручнішими. Також варто звернути увагу і на платформу, як у колекції Balmain.

Y/Project
Y/Project

NAKD
NAKD

Завжди вдалим вибором будуть чорні босоніжки з завʼязками — їх можна вписати у будь-який гардероб відповідно до особистих вподобань. Та на подіумі ми також бачили ідею, що надає цьому взуттю родзинку, — Y/Project прикрасили зав'язки босоніжок, що в'ються до стегон, обʼємними квітами.

Текст: Nuria Luis

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.