До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найтрендовіший денім сезону весна-літо 2023

Не можна заперечувати: незалежно від пори року одержимість моди денімом непохитна. Питання полягає тільки в тому, як саме його носити, і сезон весна-літо 2023 пропонує повний спектр джинсових речей. На подіумах здебільшого лідирували широкі розслаблені джинси та моделі в стилі Y2K. Апетит до всього деніму зараз високий — це підтверджують дизайнери.

Masha Popova
Masha Popova

Реклама

Givenchy
Givenchy

Ліббі Пейдж, директорка з маркетингу Net-A-Porter.com, каже, що останніми сезонами денім справді здобув репутацію елемента розкішного гардероба. Для цього магазину джинсові речі стали наріжним каменем онлайн-бізнесу, і клієнти вже дивляться на модні максіспідниці цього сезону. "Ми інвестували в дев’ять стилів як від подіумних, так і суто джинсових брендів, наполегливо працюючи, щоб знайти ідеальну посадку, довжину та колір".

Burberry
Burberry

Stefan Cooke
Stefan Cooke

У Browns Fashion інтереси клієнтів зосереджені на класичному гардеробі. "Споживачі шукають щось легке та невимушене, щоб повернутися до повсякденного життя, і наші продажі джинсових речей за останні кілька сезонів відображають це", — каже Голлі Тенсер, менеджерка із закупівель жіночого одягу в універмазі. Джинні Лі, керівниця відділу закупівель жіночого одягу в Selfridges, повторює цю думку, повідомляючи про зростання торгівлі джинсами на 37% у порівнянні з минулим роком, зокрема завдяки інвестуванню брендів класу люкс у цю сферу.

Якщо ви купуєте одну річ на весну, нехай це буде щось джинсове. Vogue.ua зібрав найтрендовіший денім сезону весна-літо 2023, який неминуче збиратиме компліменти.

Денімова максіспідниця

Altuzarra
Altuzarra

Ви можете жартома пояснити різке падіння довжини спідниці різким падінням фінансового ринку, але це просто потужна тенденція. Надпопулярні у розпал епохи бохо, джинсові максі повертаються у 2023 році їх можна знайти у колекціях Altuzarra, Alaïa та Burberry.

Мішкуваті джинси

Jacquemus
Jacquemus

Бум на вузькі джинси закінчився принаймні тимчасово. Натомість нинішній цикл моди рясніє мішкуватими та надзвичайно зручними фасонами. Ще не поринули у світ слоучі-деніму? Зверніть увагу на пропозиції Khaite, Jacquemus і Cecilie Bahnsen, які цього сезону вперше показали свої джинси на подіумі в Парижі.

Джинси в стилі Y2K

Nensi Dojaka
Nensi Dojaka

Потерті, з низькою посадкою, виварені, з принтами або шипами такими були джинси у 2000 році. Хоча їхнє повернення може змусити декого здригнутися від страху, дизайнери допрацювали їх, зробивши легшими та стильнішими. У Molly Goddard джинси з принтом виднілися під фірмовими сукнями кремового кольору, а Nensi Dojaka представили двокольорові штани з деніму в поєднанні з бра і блейзером.

Джинсова сукня

KNWLS
KNWLS

Лондонський дизайнерський дует, що стоїть за KNWLS, змусив нас захотіти джинсові максісукні. На щастя, інші дизайнери наслідували їхній приклад: Monot представили джинсову сукню без бретельок, а модель з відкритими плечима Alaïa стала сильним аргументом для червоних доріжок.

Текст: Henrik Lischke

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.