До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Асиметрія в колекціях весна-літо 2023

Асиметрія – помітний тренд сезону весна-літо 2023. Топи, блузи, спідниці, сукні, верхній одяг і навіть штани "приміряли" тенденцію на себе, зробивши цей крій одним з найбажаніших серед шанувальниць моди. Vogue.ua зібрав найкрасивіші асиметричні речі у весняно-літніх колекціях.

Топ

Coperni
Coperni

Реклама

Jonathan Simkhai
Jonathan Simkhai

Ports 1961
Ports 1961

Топи на одне плече – не новинка в індустрії. Утім, саме прийдешнього сезону вони тріумфально повертають собі колишню славу. Особливо актуальними будуть трикотажні моделі, як у колекції Jonathan Simkhai. Також радимо звернути увагу на топи та блузи, виконані з тканини, що струмує. Натхненням для нової стилізації стануть образи з колекцій Ports 1961 та Coperni.

Спідниця

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Alexander McQueen
Alexander McQueen

Dries Van Noten
Dries Van Noten

Асиметричні спідниці, які оголюють ноги з одного боку та прикривають з іншого, створені для руху. Свої ефектні дизайни представили Alexander McQueen та Bottega Veneta. У колекції Dries Van Noten можна було побачити образ, цілком прийнятний для офісного дрескоду: дизайнер зримував асиметричну спідницю з напівпрозорою нюдовою блузою та жакетом вільного крою.

Сукня

Blumarine
Blumarine

Courreges
Courreges

Hermes
Hermes

Універсальність асиметричних суконь важко переоцінити. Вони якнайкраще пасують як для щоденних образів, так і для особливих виходів. Навесні до такої сукні варто додати туфлі та навіть штани кльош для багатошарової стилізації, а влітку найкращими союзниками стануть босоніжки на масивній підошві.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.