До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Широкі лляні штани — нова літня уніформа

Існують штани, що ідеально пасують для періоду міжсезоння, в якому погода ще не дозволяє одягнути шорти, але вже занадто спекотно, щоб носити, наприклад, джинси зі щільного деніму. Тож не дивно, що саме льон — ідеальний матеріал для цієї пори.

Alberta Ferretti
Alberta Ferretti

Реклама

Базові речі з льону для літа знаходяться на тому ж рівні, що й флористична сукня чи біла футболка — це основа гардероба. Зокрема, лляні штани є тим легким і зручним варіантом, якого вимагають високі температури. А вільний крій, що поєднує комфорт і вишуканість, робить їх незамінною річчю на літо.

Balmain
Balmain

Max Mara
Max Mara

Тренди сезону весна-літо 2023 стали на бік тих, хто цього року вирішив відмовитися від моделей скінні. Alberta Ferretti представили широкі лляні штани з жакетом привабливих кольорів, наприклад, яскраво-помаранчевого. Бежевий та інші нейтральні тони — це варіант, який можна побачити у Balmain, разом із аксесуарами з рафії та інших натуральних матеріалів. Max Mara також включили до колекції однотонне вбрання: широкі штани, укорочені топи і хустки. Giorgio Armani вибрали більш витончену версію лляних штанів із регульованими холошами: дизайнер додав до них парчевий жакет із синіми квітковими мотивами.

Armani
Armani

Лляні штани земляних відтінків, як і білі варіанти, найпоширеніші цього сезону. Однак для тих, хто віддає перевагу яскравішим барвам, знайдуться пропозиції на будь-який смак: від індиго до ніжно-жовтого.

Текст: Nuria Luis

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.