До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 способів носити джинси кльош цього літа

Джинси кльош не втрачають своєї популярності, і відтоді як з’явилися в жіночому гардеробі, встигли стати позачасовою річчю. Ця модель, яка виділялася під час золотого віку хіпі, символізувала розрив з традиційними нормами моди, керований молоддю та великими музикантами тієї епохи. Вони і зараз залишаються символом свободи, їхнє послання чітке та зрозуміле: джинси кльош завжди матимуть ефектний вигляд. Vogue.ua зібрав 6 модних способів носити джинси кльош цього літа.

Stine Goya
Stine Goya

Реклама

Gucci, Zimmerman, Stine Goya та інші бренди у своїх весняно-літніх колекціях представили джинси кльош, які адаптуються до кодів елегантного стилю. І звісно, їхніми найкращими союзниками будуть різноманітні туфлі, мюлі та босоніжки на підборах.

Зі сріблястими босоніжками

Широкі джинси із завищеною посадкою ідеально поєднуються з білою футболкою, яка в тандемі з сорочкою стає культовим образом цього літа. Модниці ж пропонують римувати цей одяг зі сріблястим босоніжками з ремінцям на високих підборах.

З чорними туфлями з гострим мисом

Сорочки, які можна носити все літо, відображають найкраще з "безгендерної" моди. Як стверджують модниці та модні експерти, джинси кльош, елегантна смугаста сорочка в поєднанні з туфлями з трикутним мисом передають всю елегантність 1970-х у сучасний спосіб.

З джинсовими туфлями-човниками

Одержимість denim total look продовжує проявлятися у вуличному стилі. Незважаючи на надлишковість такого образу, варто носити його з авангардними речами, як-от ця блуза, створена з джинсової спідниці. Доповнюючи кольорову палітру, туфлі-човники з трикутним мисом, виконані з деніму, завершують цей зірковий образ з джинсами кльош.

З сабо на платформі

Ще один образ, що підкреслює шарм 1970-х років, який охоплює найпопулярніші тренди поточного сезону. Цього разу варто обрати джинси вільного крою з низькою посадкою та, звісно, сабо на платформі, щоб додати образу зухвалості.

З босоніжками з ремінцями

Джинси кльош, сорочка та кеди — культове поєднання на всі віки. Та не варто забувати про антагоністичний образ, який жертвує комфортом спортивного взуття заради спокусливих босоніжок на підборах. У такому сучасному вбранні з нотками стилю Y2K вдається балансувати між невимушеністю та елегантністю.

З босоніжками на підборах із трикутним мисом

Цей образ відсилає до естетики бохо. До елегантного жакета зі структурованими підплічниками радимо додати джинси кльош та босоніжки з трикутним мисом і ремінцями на щиколотках. Таке вбрання стане ідеальним вибором для на вечірки або обідньої трапези з друзями.

За матеріалами vogue.mx.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.