До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Огляд найпопулярніших джинсів 2024 року

Найкращі джинси — це ті, в яких ви хочете жити й носити їх знову і знову. Але знайти ідеальну пару може бути важко, враховуючи безліч різних фасонів, кроїв та відтінків деніму, а також варіації розмірів і посадок у різних брендів.

Реклама

Після примірки стає зрозуміло, що дійсно гідних моделей менше, ніж здається. Класика, як-от Levi's, Citizens Of Humanity та Agolde, залишається актуальною, але сучасні бренди, як Arket, Uniqlo і Ganni, теж заслуговують уваги. Не забувайте й про вінтажний денім, який має свій шарм і унікальні деталі, як-от заклепки, шви та латки, які додають джинсам особливого вигляду.

Головна порада — завжди беріть із собою до примірочної змінне взуття. До прикладу, туфлі на низькому каблуці,кросівки, черевики чи лофери. Хоч, на перший погляд, це здається зайвою морокою, але коли ви побачите, який вигляд джинси мають з різним взуттям, зрозумієте, що це було того варте.

Не слід думати, що є певний фасон джинсів для кожного типу фігури. Важливо знайти бренд, який підходить саме вам. Моделі й тканини варіюються, і кожне тіло унікальне. Носіть те, що вам зручно, а не те що "повинно" підходити – ось як знайти ідеальні джинси.

Широкі джинси

Agolde
Agolde

На перший погляд, перехресна застібка може здатися незручною. Насправді ж такі джинси — просто знахідка. Бавовна, з якої вони виготовлені, м’яка, легко рухається разом із тілом, але водночас досить щільна, щоб зберігати форму. Хоча не всім може сподобатися нестандартна застібка, вона додає крутий та грайливий акцент до класичного фасону. Й не бійтеся взяти такі джинси на розмір більше, якщо ви віддаєте перевагу джинсам із заниженою посадкою.

Мішкуваті джинси

UNIQLO
UNIQLO

На відміну від деяких мішкуватих джинсів, які можуть мати занадто об'ємний вигляд, ці широкі джинси прямого крою Uniqlo мають приємний, охайний крій і не волочаться по підлозі. Вони вільні по всій довжині штанини, а висота талії може бути середньою або високою, залежно від обраного розміру. Якщо взяти джинси на розмір більші, то ви матимете трохи більше простору для ніг, а пояс сяде трохи вище стегон. Найкраще в цих джинсах те, що вони зберігають форму в області стегон, хоча й залишаються вільними по всій довжині.

Джинси прямого крою з високою посадкою

ARKET
ARKET

Джинси від Arket справді заслуговують усієї похвали, яка звучить на їхню адресу. У бренда є багато пар, вартих уваги, але саме фасон Poplar підкорить ваше серце. Тонована тканина створює стильний вінтажний вигляд, окрім того, вона середньої м'якості й ідеально сідає по фігурі, не сковує рухів. Arket описує ці джинси як вільні, але справедливо зазначити, що в них верхня частина штанини звужена, а частина біля литок більш розслаблена. Беріть свій звичайний розмір, який сяде і по талії, і по довжині, створивши потрібний силует прямого крою. Якщо ви хочете, щоб вони були вільніші, візьміть пару на кілька розмірів більшу і доповніть образ ременем.

Укорочені джинси кльош

FRAME
FRAME

Такі прості джинси чудово поєднуються з усіма базовими речами й стануть гарним доповненням до будь-якого капсульного гардероба. Модель Le Crop Mini Boot від Frame має середню або високу посадку та обтислий силует до коліна, де вони трохи розширюються і закінчуються рівно на висоті щиколотки. Джинси Frame, як правило, виконані з м'якої бавовни, що робить їх дуже комфортними. Щобільше, саме м'яка бавовна має кращий вигляд у цьому крої, оскільки така тканина гарно лягає по фігурі та рухається разом із тілом.

Джинси з підворотами

CITIZENS OF HUMANITY
CITIZENS OF HUMANITY

Ті, хто мають джинси від Citizens Of Humanity, можуть підтвердити їхню неймовірну зносостійкість. Тканина красиво старіє, протягом перших кількох носінь вона підлаштовується до вашої фігури, але зберігає форму на довгі роки. Силует Ayla з широкими штанинами м'якший, ніж деякі інші моделі цього бренду, але водночас достатньо щільний, щоб тримати форму. Вони мають ідеальний запас місця для ніг, не сковуючи їх, але не розширюючи занадто силует.

Джинси кльош (буткат)

RAG & BONE
RAG & BONE

Джинси кльош — вічна проблема. Знайти ідеальну пару з правильними пропорціями буває дуже складно. Але, здається, модель Peyton від Rag And Bone відповідає усім критеріям. Ці джинси на 99% складаються з бавовни, але мають трохи еластичної нитки, завдяки чому комфортно сидять на стегнах і не сковують рухів. Вони мають посадку на середині талії, а кльош візуально подовжує ноги — приємний бонус. До речі, бренд Rag And Bone пропонує широкий вибір інших моделей джинсів: від класичних фасонів до ультрамодних довгих спідниць із деніму. І всі вони — найвищої якості.

Обтислі джинси

7 FOR ALL MANKIND
7 FOR ALL MANKIND

Хто б міг подумати, що джинси скінні знову носитимуть у 2024 році?! Але Miu Miu та Balenciaga активно просувають цей обтислий силует, тож схоже, ця неоднозначна пара повертається в моду. Саме з цим фасоном у більшості людей виникають найбільші складнощі. У магазинах можна зустріти купу варіантів: з жорсткої та м'якої бавовни, короткі та довгі. Але ідеально сідає саме ця пара від 7 for All Mankind. На вішаку вони скидаються на легінси, але варто їх одягнути з чобітьми, як одразу відчуваєш себе стильною та стрункою. Ці м'які чорні джинси чудово підкреслюють фігуру.

Джинси карго

GANNI
GANNI

Ці карго джинси в стилі нульових від Ganni точно опиняться у списку фаворитів. Двоколірна тканина надає їм вигляду "переробленого" одягу, а висока талія та щільний денім створюють приємний видовжений силует. Важливий момент: їхні штанини трохи волочаться по підлозі. Їх можна підкоротити, а можна носити підкоченими — це додає їм скейтерського шарму.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.