До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найзручніші туфлі на підборах сезону весна-літо 2024

Нам всі знайоме з цим відчуття, коли взуваєш вишукані туфлі на підборах, почуваєшся впевнено й думаєш, що маєш вигляд на мільйон доларів, а потім проходиш 500 метрів, і вже ладна сама заплатити мільйон, аби завершити свої тортури й відчути ногами землю. Для багатьох жінок підбори стали синонімом болю, і це, як стверджує дехто, є невіддільним атрибутом краси. Однак ми готові спростувати цей міф.

Реклама

Цілком можливо знайти підбори, які є зручними, стильними та ідеальними для ходьби протягом усього дня. Ви просто повинні знати, де шукати — і що шукати. Експерти стверджують, що найкраща висота каблука становить приблизно три з половиною сантиметри. Носіння підборів вище восьми сантиметрів змінює біомеханіку ходьби й негативно впливає на здоров'я стоп й дає напругу на коліна та поперек.

У взутті на підборах потрібно звертати увагу на різницю висоти між п’ятою і носком, а також довжиною та шириною пари. Стабільність підборів теж є ключовим фактором. Чим ширше дно каблука, тим він стійкіший і зручніший. В цьому матеріалі ми представляємо добірку взуття, яке поєднує в собі комфорт та стиль.

Charles & Keith

В цій парі від Charles & Keith ви зможете провести години на ногах, не відчуваючи дискомфорту. За зручність у цій парі відповідає елегантний силует, невисокі та широкі підбори, а також ремінці на підйомі стопи, які зафіксують вашу ногу.

Alias Mae

Туфлі з kitten heel — найкраще взуття на повсякчас. Такий силует протягом десятиліть вважався найзручнішим, й завдяки тому, що нині дизайнери активно інтегрують пари на мікропідборах у свої колекції, таке взуття стало невіддільною частиною гардеробів модних інсайдерів. Нині на низьких підборах можна знайти ледь не всі види взуття: від босоніжок до мюлів. Однак для додаткової зручності радимо вибирати слінгбеки, як в Alias Mae, які зафіксують ногу завдяки вишуканим ремінцям.

St. Agni

Якщо ви прихильниця мінімалізму, тоді ви маєте бути прихильницею й St. Agni. Цей бренд протягом багатьох років представляє досить практичне взуття зі зручною конструкцією. Чимало пар в асортименті бренду виконані в стилі 1990-х, тому вони легко пасуватимуть більшості речей, що вже є в вашому гардеробі. Особливої уваги варті вишукані білі босоніжки на танкетці, в яких можна як і вирішувати щоденні справи, так і одягти для романтичного побачення.

M.N.G.

У цій блискучій парі від M.N.G. відчувається знаковий французький шик. Поєднуйте її з гетрами чи шкарпетками та мініспідницею, або прямими штанами чи джинсами, якщо не хочете оголяти ноги.

Atmos & Here

Чудовий пара шкіряних в'єтнамок на підборах від Atmos & Here. Стійкий каблук та широкі ремінці зафіксують вашу стопу, але при цьому вона буде відкрита, дихатиме й ви зможете продемонструвати свій бездоганний педикюр, який ховали всю зиму.

Furla

Будь-хто скаже вам, що прості чорні човники — must have пара взуття. В цій шкіряній парі та мікропідборах від Furla правильне все: підбори достатньо високі, щоб додати вам трохи зросту, універсальний силует, без занадто гострого чи дивно заокругленого носу, та невеликий логотип у вигляді деталі. Стилізуйте такі туфлі з широкими штанами або довгою плісированою спідницею.

Repetto

Repetto — улюблений бренд взуття парижанок, і на те є вагомі причини. І стиль, і комфорт — це ДНК бренду. Після створення пари балетного взуття для свого сина в 1947 році засновниця Роуз Репетто відкрила майстерню по сусідству з Національною оперою Парижа. Її взуття стало популярним після того, як Бріжіт Бардо, взула свої балетки Repetto у фільмі "І Бог створив жінку" (1956). Минули десятиліття, а це взуття досі залишається улюбленим серед європейських жінок.

Maison Margiela

Якщо ви ще не володієте культовою парою Tabi від Maison Margiela, ви можете скептично ставитися до того, на скільки вони комфортні на ногах. Однак, прихильниці бренду запевняють, що після того, як вони купили першу пару, вони регулярно поповнюють свій гардероб новими моделями, адже це найзручніше взуття, яке вони коли-небудь носили.

Charles & Keith

Звісно, в цій добірці ми не могли не згадати про лофери. Врешті, це однаково зручне взуття і на підборах, і без них.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.