До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 наймодніших речей 2021 року

Прийшов 2021 рік, а значить, пора потихеньку придивлятися до нових речей і оновлювати свій гардероб. У фокус потрапили: сукні з відкритою спиною, розслаблені костюми та туніки, мікросумки, спідниці з пір'ям, сексуальні бра, туфлі з відкритою п'ятою, широкі джинси, затишні худі і топи, що нагадують рибальську сітку. Vogue.ua зібрав 10 наймодніших речей 2021 року.

Chanel
Сукні з відкритою спиною

У 2021 році модний приціл плавно перемістився з декольте на спину. Тепер наймодніші сукні прикрашені чуттєвими і спокусливими вирізами. Дизайнери пропонують вибирати в 2021 році жіночні однотонні сукні з відкритою спиною, натхненні образом Мірей Дарк у стрічці "Високий блондин у чорному черевиці". Так, Givenchy показали трикотажну чорну сукню, яка дуже нагадує образ, в якому Гейлі Бібер прийшла на бал Met Gala в 2019 році, Victoria Beckham прикрасили вирізом романтичний сарафан, а Nanushka зробили ставку не тільки на відкриту спину, але і пастельний блакитний відтінок.

Реклама
Givenchy
Victoria Beckham
Nanushka
Розслаблений брючний костюм

2020 рік вніс свої корективи в повсякденний дрес-код. Тепер на зміну строгим діловим костюмам прийшли розслаблені і невимушені брючні двійки. У колекціях дизайнерів весна-літо 2021 з'явилися костюми ультравільного крою, який із задоволенням захочеться надягти вже зовсім скоро. Sportmax показали ансамбль з широких штанів і легкого жакета, Max Mara представили монохромний образ в персиковому відтінку, а Christian Dior зробили ставку на денім.

Sportmax
Max Mara
Christian Dior
Безтурботні туніки

Довгі туніки, які безтурботно струмують уздовж тіла переважаючий силует 2021 року, що зустрічається в колекціях Fendi, Jil Sander, Thom Browne, Michael Kors Collection та інших марок. Причому цієї весни бренди пропонують надягати їх у парі з брюками розслабленого крою. Так, Michael Kors Collection продемонстрували білосніжний ансамбль, Fendi показали напівпрозору туніку із зображеннями краєвидів з віконних рам в блакитних і коричневих тонах, а Kenneth Ize яскраву життєрадісну модель.

Fendi
Michael Kors Collection
Kenneth Ize
Мікросумки

За прикладом Симона Порта Жакмюса, який увів тренд на мікросумки і завоював серця streetstyle-зірок і знаменитостей, інші бренди також представили свої варіації мініаксесуарів. Так, у Chanel з'явилася ціла серія крихітних сумок — від варіантів через плече, що нагадує прикраси, до мініатюрних аксесуарів в класичному стилі модного Дому. Тим часом Fendi показали яскраві плетені ридикюлі, з історією появи яких можна ознайомитися тут.

Chanel
Jacquemus
Fendi
Спідниці з пір'ям

У новому 2021 році, крім зухвалих мініспідниць, будуть у тренді моделі з пір'ям. Гламурний тренд на феєричне, епатажне й романтичне пір'я знову повернувся, а значить, у новому році буде більше приводів вбиратися і виходити в світ. У колекції No.21 пір'я нагадувало найтоншу бахрому на спідницях і сукнях бренду, Salvatore Ferragamo зробили ставку на шоколадні пучки, що прикрасили спідниці та брюки, а Fendi показали пухнасті білосніжні спідниці, що нагадують повітряні хмарки.

Fendi
No.21
Salvatore Ferragamo
Бра

Браллети найпопулярніша річ у колекціях брендів і головне придбання 2021 року. Їх можна носити як соло за прикладом Jacquemus, так і скомбінувати з брючним костюмом, надихнувшись образом Alberta Ferretti. Для дівчат, які не бояться експериментів, дизайнери пропонують надягати бра поверх суконь, топів і блуз. Подібні приклади можна знайти в колекціях Versace, Koche, Simone Rocha і Jason Wu.

Jacquemus
Alberta Ferretti
Versace
Туфлі-слінгбеки

Туфлі з відкритою п'ятою, іменовані в модному товаристві як туфлі-слінгбеки, не новий тренд, проте у 2021 році багато дизайнерів вирішили звернутися саме до нього у своїх колекціях. Miu Miu показали сріблясті човники, які напевно припали б до смаку Попелюшці, Valentino прикрасили слінгбеки знаковими шипами великого розміру, а Prada показали поєднання спортивного дизайну і соковитих відтінків.

Miu Miu
Valentino
Prada
Широкі джинси

Не можна заперечувати зручність джоггерів, проте в 2021 році дизайнери пропонують відкласти спортивні штани і придивитися до джинсів широкого крою. Victoria Beckham показали модель у стилі печворк, яку дизайнер радить комбінувати з вільною білою блузою, Balenciaga за традицією зробили ставку на джинси-oversize, зібравши їх на талії широким чоловічим ременем, а Chloe оспівали сині джинси в парі з романтичною блузою з етнічним принтом.

Victoria Beckham
Balenciaga
Chloe
Топ-сітка

Сукні-сітки вже кілька сезонів поспіль з'являються в колекціях дизайнерів. Тепер же бренди вирішили піти далі і представили топи з рибальської сітки. У Burberry ці мікроваріанти були надягнені поверх верхнього одягу, у David Koma блискучий сітчастий топ став головною прикрасою вечірнього образу, тим часом Nanushka показали повсякденне застосування сітки.

Burberry
David Koma
Nanushka
Худі і світшоти

Якщо худі в новій колекції Balenciaga були цілком очікуваним товаром, то подовжені світшоти Rodarte стали несподіванкою. Бренд прикрасив білі і рожеві моделі написами "J'aime Rodarte". Givenchy також не залишилися осторонь затишного тренда. Новий дизайнер французької марки Метью Вільямс запропонував цієї весни вдягати чорні худі з металевими елементами.

Rodarte
Prada
Givenchy

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.