До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Головні колірні поєднання сезону осінь-зима 2020/2021

З настанням 2021 року хочеться не тільки почати нове життя та здійснити всі задумані плани, а й оновити гардероб. Попереду ще аж два місяці зими й потрібно встигнути спробувати приміряти головні колірні поєднання цього сезону. У центрі уваги опинилися: мікс лаймового й чорного відтінків, поєднання фіолетового й фуксії, білого й бежевого, синього й червоного і, звісно ж, наймодніша пара кольорів 2021 року — жовтий і сірий. Vogue.ua зібрав 5 головних колірних поєднань сезону осінь-зима 2020/2021.

Saint Laurent
Лайм + чорний

Цікаве поєднання чорного кольору з відтінком соковитого лайма — модне рішення на січень. Якщо чорний колір додасть елегантності й стриманості образу, то зелений лайм — ноток енергії і яскравості. Саме така комбінація відтінків матиме небанальний і виграшний вигляд на тлі класичних чорно-білих поєднань. Bottega Veneta цього сезону скомбінували строгий брючний костюм з лаймовою сорочкою і сумкою, Brandon Maxwell закутали модель у кашемірове пальто відтінку зеленого лайма й підкреслили талію за допомогою пояса. Тим часом Chanel показали, як носити чорні велюрові штани з твідовим жакетом відтінку фісташки або приглушеного лайма.

Реклама
Bottega Veneta
Brandon Maxwell
Chanel
Жовтий + сірий

Місяць тому Інститут кольору Pantone оголосив головні кольори 2021 року — ними стали сірий відтінок під назвою Ultimate Grey і радісний жовтий колір Illuminating. Пропонуємо не зволікати з практичним застосуванням і починати носити наймодніше поєднання 2021 року, до того ж у колекціях брендів є із чого вибрати. Зокрема, для ділової зустрічі слушною буде сувора приглушено жовта сукня Emilia Wickstead в парі із сірими ботильйонами, для повсякденних справ — поєднання светра зі спідницею Chloe, а для вечірки — блискуча сукня Prada зі щільними колготками.

Prada
Chloe
Emilia Wickstead

Синій + червоний

Класичне й зрозуміле поєднання червоного й синього кольору цього сезону особливо популярне. Valentino показали, як розбавити стриманий образ, що складається з темно-синього вовняного кейпа та чорних чобіт, за допомогою однієї маленької деталі — червоної сумки, Miu Miu доповнили в’язане боді, натхнене морською тематикою, червоними пухнастими туфлями, які згодяться для січневої погоди, а Versace скомбінували синій светр зі стьобаною червоною спідницею.

Valentino
Miu Miu
Versace
Фіолетовий + фуксія

Фіолетовий колір цієї зими став одним з центральних відтінків, навколо якого багато які бренди створювали свої колекції. Пурпуровий, лавандовий, сливовий або аметистовий відтінки заполонили колекції осінь-зима 2020/2021. Особливо життєрадісний та ефектний вигляд фіолетовий має в парі з яскраво-рожевим відтінком — фуксією. Ось кілька прикладів: Saint Laurent пропонують одягати яскраво-рожеву блузку з бантом до класичної лакованої спідниці, Alberta Ferretti поєднують штани кольору фуксії з ніжним лавандовим верхом, а Jacquemus зробили ставку на пастельний бузковий денім, який дизайнер доповнив новою модною сумкою.

Saint Laurent
Alberta Ferretti
Jacquemus
Молочний + бежевий

Іноді хочеться сховатися від яскравих і насичених кольорів і замість цього приміряти на себе спокійну й приглушену палітру. Поєднання молочного й бежевого кольорів — найкраще рішення в цьому разі. Така гама не перевантажуватиме вас і завжди вабитиме своїм виглядом оточення. Jacquemus цього сезону роблять ставку на нюдові речі в колекції, зокрема поєднання молочного маскулінного жакета й бежевого боді. Zimmermann пропонують вибрати мереживну в’язану сукню, виготовлену в техніці макраме, а Isabel Marant — хутряну жилетку, бежеві чоботи з брижами та молочні штани зі светром.

Zimmermann
Jacquemus
Isabel Marant

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.