До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 модних речей, які ми носили цього року

2020-й рік пройшов під знаком домашнього одягу, а в 2021-му ми вже захотіли більше часу проводити за межами будинку і нам знадобився відповідний гардероб. Ми згадали, який одяг визначив рік, що минає.

Штани кльош

Штнани кльош тріумфально повернулися на подіуми в сезоні показів весна-літо 2021. Нове покоління дизайнерів, які знають все про соціальне дистанціювання й функціональність, з великим піднесенням переосмислило вільний дух 1970-х. Знайти ідеальні штани можна в колекціях Proenza Schouler, Charlotte Knowles, Nensi Dojaka і Versace.

Реклама
Nancy Dojaka, Proenza Schouler, Charlotte Knowles
Спортивна куртка в стилі 1970-х

Спорт став важливою частиною життя кожного з нас і уявити сучасний гардероб без спортивного одягу вже неможливо. У нових весняно-літніх колекціях багато брендів показали в який спосіб це можна зробити цікавіше. На допомогу їм тут прийшла спортивна куртка в стилі 1970-х, яку Міуччіа Прада в колекції Miu Miu обіграла за допомогою спідниці-олівця, а Алессандро Мікеле пропонує її носити зі строгою сумкою й вишуканим взуттям.

Miu Miu, Walles Bonner x Adidas, Gucci
Тотальний рожевий

Рожевий — колір, який викликає найрізноманітніші емоції. З одного боку, він асоціюється з інфантильністю, а з іншого — має сильний політичний аспект. Попри всі ці нюанси його люблять і дизайнери, і модники. У нових колекціях всі відтінки рожевого можна знайти у Chanel, Gucci, JW Anderson, Cecilie Bahnsen, Molly Goddard і MSGM.

MCGM, J.W. Anderson, Gucci
Бралет

Донателла Версаче знає як додати будь-якому образу трохи сексуальності. У сезоні весна-літо 2021 вона це зробила за допомогою бралетів, які майстерно вписала в образи, натхнені естетикою підводного світу. Також спідню білизну у власних колекціях цікаво обіграли Альберта Ферретті й Симон Порт Жакмюс.

Versace, Alberta Ferretti, Jacquemus
Мініспідниця

Повертаються в колекціях сезону весна-літо 2021 і мініспідниці, на які дизайнери певний час не звертали уваги. Присвятила їм цілу колекцію Лотта Волкова, яка нині співпрацює з Blumarine, а Максимілліан Девіс продемонстрував як довжину міні можуть вписати в гардероб шанувальники мінімалізму.

Maximillian Davis, Blumarine, Miu Miu

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.