До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найсексуальнішу сукню цієї зими знайдено

Не дарма кажуть, що минулий 2022 рік відкрив найчуттєвішу сторону трикотажу, який, з одного боку, не обмежує наших рухів, а з іншого — дає змогу почуватися сексуально. Саме із цього матеріалу дизайнери створюють найспокусливішу сукню цієї зими, натхнену образом Мірей Дарк у фільмі "Високий блондин у чорному черевику".

Мірей Дарк у фільмі "Високий блондин у чорному черевику"

Ця річ поєднує в собі абсолютно все, що нам потрібно, — комфорт тут межує з легкою провокацією у вигляді відкритої спини, а універсальний відтінок — з ультражіночним силуетом, завдяки чому таку сукню можна зробити як зіркою вечірки, так і вписати її в повсякденний образ. І якщо оригінальна сукня Guy Laroche майже відкривала сідниці Мірей Дарк, то сучасні дизайнери набагато акуратніші з пропорціями — у колекції Bottega Veneta виріз доходить лише до поперека, а Christopher Esber делікатно привертають увагу до талії. За сміливішими експериментами радимо звернутися до української марки Olenich, у новорічній колекції якої якраз є ефектна сукня з відкритою спиною, або приміряти образ Mônot. Тут картинка говорить сама за себе.

Реклама

<b>KnitBlackDress</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.