До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Streetstyle: найкращі образи гостей Тижня моди в Копенгагені

Модні подіуми не єдине місце, де можна побачити актуальні тенденції. За гостями Тижнів моди не менш цікаво спостерігати, особливо коли йдеться про скандинавських модниць, які славляться своїм унікальним стилем. З 5 до 9 серпня триває Тиждень моди в Копенгагені, а отже, вулиці наповнилися it-girls, які ретельно підготували цікаві виходи на кожне шоу. Цього сезону streetstyle-зірки поділилися на два протилежні табори: одні роблять ставку на яскраві колірні рішення й бунт фактур, а інші на прості форми та позачасові відтінки. Vogue.ua зібрав найстильніші образи гостей Тижня моди в Копенгагені.

Реклама

Тиждень моди в Копенгагені завжди є яскравим гобеленом місцевого шарму та глобальних впливів, коли вулиці перетворюються на модну сцену. Для скандинавських модниць немає жодних модних табу: вони легко можуть одягнути спортивні штани з в’язаним жилетом і туфлями на підборах, скомбінувати мініспідницю з низькою посадкою в парі з бомбером і в’язаними гетрами, або доповнити елегантну максіспідницю спортивним світшотом.

Наслідуючи глобальні модні тенденції, особливу ставку streetstyle-зірки зробили на "голі" речі: свято мережива та елементів, виконаних у техніці кроше, заполонило вулиці столиці Данії. Спідниці, блузи, топи, сукні, бра та навіть комплекти в спортивному стилі, створені в цій делікатній техніці, доповнюються більш базовими речами, як-от джинси, штани-палацо та шорти-бермуди, і практичними аксесуарами, наприклад, сумками з рафії, актуальними вʼєтнамками та, звісно, трендовими протисонцевими окулярами та прикрасами.

Окрім цього, різноманітні свіжі прочитання класичного костюма також заполонили вулиці. Цього сезону модниці роблять вибір у бік обʼємних блейзерів, які вони носять соло, підтримуючи тренд "без штанів", комплектів зі спідницею, костюмних жилетів, видимих бюстгальтерів і шовкових краваток. Доповнюють такі образи шовкові хустки-бандани, тонкі ремені, шкіряні слінгбеки, балетки, клатчі та примітні кольє.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.