До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як стилізувати в'язаний жилет

Завичай в'язаний жилет — це та річ, що додає вбранню цікавості та шарму. Їх часто виготовляють з веселими малюнками, яскравими принтами, у несподіваних кольорах. Ви можете майстерно поєднати светр-жилет з наївним та дівчачим вбранням, яке складатиметься з мініспідниці та гетрів, або ж використайте жилет для того, аби додати цікавий акцент до вбрання з деніму. Окрім того, жилетка часто була частиною уніформи та дрескоду школярів.Отже, саме час згадати юність і інтерпретувати свою шкільну форму на сучасний манір.

Реклама

Гра пропорцій — ключ до стильних комбінацій. Якщо хочете створити цікавий та сучасний образ, оберіть довгу чи об'ємну жилетку, яка стане головним акцентом вашого вбрання. Якщо прагнете зібрати більш класичний та вишуканий ансамбль, обирайте жилет відповідно до свого розміру, аби його з легкістю можна було сховати під кардиган чи жакет. Дотримуйтесь звичної для себе естетики та шукайте натхнення у своїх повсякденних нарядах. Жилет — з мохеру, букле, важкої шерсті або кашеміру — лише інструмент, аби додати візуального інтересу до вашого вбрання.

У виборі жилету звертайте найбільше уваги на колір і матеріал — саме ці фактори найбільше вплинуть на загальний вигляд вашого вбрання. Якщо мова йде про питання вартості, то тут все просто: можна інвестувати як у дорогу позачасову річ, яка житиме у вашому гардеробі завжди, так і взяти кілька бюджетніших варіантів, які доречно комбінувати в різних обставинах.

Найпростіший спосіб стилізувати жилет — нашарувати його на майку або футболку, поєднати з джинсами та поясом. Внаслідок отримаєте невимушений та легкий образ. Окрім того, обравши жилет з V-подібним вирізом, обов'язково додайте на шию аксесуарів та прикрас.

Словом, жилет доволі легко інтегрувати в гардероб. Найкраще обирати речі з розкішних матеріалів, як-от кашемір або шерсть, що, безумовно, надасть вашому вигляду ефектності.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.