До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 головних моделей джинсів сезону весна-літо 2024

Покази сезону весна-літо 2024 переконали, що джинси не вийшли з моди. Навпаки. Нині це вже класика гардероба, яку можна носити з ранку до пізньої ночі, перетворюючи її з повсякденного одягу на ідеальний вечірній вибір. Vogue.ua зібрав гід наймоднішими джинсами прийдешнього сезону, які варто додати до своєї шафи вже зараз.

Gucci
Gucci

Реклама

Денім також був важливою відправною точкою для дебюту дизайнера Сабато Де Сарно, який зараз відповідає за Gucci: моделі носили на подіумі мішкуваті джинси кольору індиго з трикотажем, прикрашеним кристалами, а також можна було побачити варіанти з низькою посадкою в поєднанні з культовими сумками бренду Jackie.

Темно-сині джинси

Miu Miu
Miu Miu

Helmut Lang
Helmut Lang

Елегантні джинси, які мають бути у вашому гардеробі: темні тони ідеально пасують для подовження силуету, навіть якщо обирати моделі з низькою посадкою. Сині джинси стануть альтернативою елегантним штанам, їх можна носити з підборами, з футболками-поло, як у Miu Miu, або сорочками, як у Helmut Lang.

Світлі джинси

Loewe
Loewe

Loewe
Loewe

Світлий денім ідеально пасує для сезону весна-літо, особливо у більш розслабленому варіанті з м’якшою посадкою. Loewe повернули світлі джинси на подіум, зробивши їх повсякденним продуктом у поєднанні зі зручним вільним светром або приталеним жакетом.

Прямі джинси в стилі 1990-х

Tove
Tove

Bally
Bally

1990-ті ознаменувалися тріумфом деніму завдяки мінімалістичному повсякденному стилю, який так пропагували світська левиця Керолін Бессетт-Кеннеді і бренд Calvin Klein. Прямі джинси із середньою або високою посадкою — зірки січня, але їх можна буде носити протягом усього 2024 року.

Мішкуваті джинси

Valentino
Valentino

Stella McCartney
Stella McCartney

Ці джинси не просто мішкуваті, адже моделі з вільною посадкою справляють такий ефект, ніби вони на розмір більше. Дизайнери рекомендують носити їх із топами з принтом polka-dot або варіантами з квітковими аплікаціями.

Чорні вінтажні джинси

Balenciaga
Balenciaga

Diesel
Diesel

Для когось чорні джинси мають бути ультратемними, для когось — більше сірого тону. Цей денім відзначив своє офіційне повернення минулого сезону і знову став зіркою гардероба 2024 року зі своєю дещо альтернативною елегантністю. Чорні джинси ідеально пасуватимуть для створення total black look, а також у поєднанні з трохи гранжевим одягом з контрастними металевими елементами.

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.