До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 8 наймодніших тренчів сезону осінь-зима 2023/2024

Від класичних відтінків бежевого до екстравагантного тренча з лакованої шкіри: незалежно від фасону та крою, тренч є універсальним одягом, який пасує до будь-якого стилю, адже має фантастичну здатність оживляти навіть найпростіші образи. Vogue.ua зібрав 8 наймодніших позачасових моделей сезону осінь-зима 2023/2024.

Бежевий тренч

Реклама

Почнемо з бежевого тренча — вічної класики, яка ніколи не набридне. Пальто з прямими лініями, двобортне або однобортне, різних відтінків коричневого можна носити як Гейлі Бібер у стилі casual, з вільними джинсами та спортивним взуттям, або створити менш очевидну комбінацію із сорочкою та краваткою, сабо Birkenstock та шкарпетками.

Джинсовий тренч

Одним з беззаперечних трендів цієї осені є довгий джинсовий тренч. Це практичне переосмислення однієї з найбільш класичних версій верхнього одягу. Носіть його з колготками та високими чоботами в одному тоні або доповнюйте джинсове вбрання світло-блакитною сорочкою та контрастними аксесуарами, як-от чорна бейсболка та яскрава мінісумка.

Сірий тренч

Оскільки це один з наймодніших кольорів поточного сезону, сірий тренч однозначно заслуговує вашої уваги. Від блакитного до свинцевого — незалежно від відтінку, поєднуйте його з костюмними штанами та спортивним взуттям.

Шкіряний тренч

Шкіряний тренч має особливий шарм. З одного боку, він загадковий, а з іншого — дуже завзятий. Незалежно від кольору, найкраще римувати його з одягом прямого крою, щоб якнайкраще підкреслити характер пальта. Вільні джинси або асиметрична біла сукня також стануть найкращими союзниками.

Зелений тренч

Тренч зеленого кольору — ідеальний вибір, якщо ви шукаєте класичну й універсальну модель, з якою легко створите повсякденний образ, поєднуючи його з джинсами традиційних відтінків або модного сірого кольору чи з сукнею в стилі бохо.

Вініловий тренч

Для яскравих образів зверніть увагу на тренчі з блискучою обробкою та яскравих кольорів — від електрично-синього до яскраво-рожевого. Його можна носити як доповнення до чорного вбрання або класичного комплекту зі смугастою сорочкою і білими човниками.

Короткий тренч

Короткий тренч — практичний варіант. Ви можете носити його окремо, як сукню, відкриваючи ноги, або поєднувати з класичними чорними джинсами прямого крою та ботильйонами, створюючи чудовий ансамбль, що пасує для офісного дрескоду.

Чорний тренч

Чорний тренч — універсальна модель, яка поєднується з усім. Його можна вдягати навіть на найурочистіші заходи, римуючи з костюмними штанами або чорною спідницею-олівець, ошатними туфлями на підборах або шкіряними чобітьми до коліна.

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.