До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як носити бежевий тренч ненудно: приклад скандинавських модниць

Тиждень моди в Копенгагені знову звернув на данську столицю всі погляди, причому тут цікаво розглядати не лише нові колекції, а й місцевих модників. Цього сезону замість квітчастих романтичних суконь, які ми звикли бачити на фотографіях місцевого стритстайлу, багато бежевих тренчів — адже температурний режим та дощ зобов'язують. Але ця класична річ в інтерпретації скандинавських дівчат починає грати новими фарбами. Розглядаємо їхні фото та надихаємося перед стартом сезону дощів.

Реклама

Бежевий тренч + графичний принт

Бежевий тренч — це базова річ, яку легко "подружити" із чим завгодно. Чому б не додати йому яскравості за допомогою костюма з яскравим графічним принтом, який таке сусідство лише підсилить.

Бежевий тренч + літні аксесуари

Сьогоднішня погода настільки мінлива, а мода така різноманітна, що пуховик легко уявити в парі з купальником в одному комплекті, а строгу спідницю — з гумовими в'єтнамками. Чому б не спробувати змішати сезони і тут. Найлегший спосіб — до бежевого тренча підібрати легковажну плетену сумку замість шкіряного тоуту.

Бежевий тренч + довжина міні

Для шанувальниць стриманої моди 1990-х років бежевий тренч — один із найкращих друзів, який пропонуємо носити з довжиною міні, високими чоботами та помітними прикрасами. А демократичності образу легко додасть аксесуар у вигляді велосипеда.

Бежевий тренч + кольорові шкарпетки

Скандинавські модниці, які звикли до дощів та сірого неба, знають усю силу кольоротерапії. Їхній приклад доводить, що навіть одні різнокольорові шкарпетки можуть підняти настрій. Як щодо того, щоб з їхньою допомогою під новим кутом подивитися на звичний бежевий тренч?

Бежевий тренч + вечірня сукня

Класичне гранжеве поєднання — грубі черевики і шовкова сукня в підлогу – можна доповнити не звичною очікуваною курткою-косухою або розтягнутим кардиганом, а тим самим бежевим тренчем. Таке комбо допоможе знайти баланс між розслабленістю, елегантністю та зручністю. Приклад данських дівчат це підтверджує.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.