До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі сукні в стилі бохо весна-літо 2023

Богемні сукні — справжній синонім літнього сезону. Романтичні варіанти з численними шлярками й воланами, сукні, виконані в техніці кроше, моделі з квітковими візерунками, плаття з торочками, вбрання з різних шматочків тканини в стилі печворк; фольклорні візерунки, зав’язки й китиці — усе це головні елементи стиля бохо, які можна зустріти в колекціях весна-літо 2023. Ми зібрали для вас найкращі богемні сукні — від варіантів для літнього відпочинку до моделей для міського гардероба.

Alberta Ferretti
Alberta Ferretti

Реклама

Богемний стиль, який був особливо популярним в 1960-х і 1970-х роках, тепер знову повернувся на модні подіуми, зокрема у вигляді романтичних суконь з елементами кочової естетики. Адептами бохо-шику традиційно виступають такі бренди, як Ulla Johnson, Isabel Marant і Zimmermann. Цей сезон не став винятком з правил: Ulla Johnson показали жовту мінісукню з обʼємними рукавами і декоративними вставками з макраме, Zimmermann запропонували асиметричну білу сукню зі шлярками, яка підійшла би для весілля у дусі прерій, а Isabel Marant зізналися у коханні короткому платтю з етнічними квітами. Водночас у Christian Dior ви знайдете молочну сукню в техніці печворк, у Michael Kors Collection — чорний варіант з довгими торочками, а у Altuzarra — трикотажний виріб із збірками.

Ulla Johnson
Ulla Johnson

Zimmermann
Zimmermann

Michael Kors Collection
Michael Kors Collection

Сукні, в’язані гачком, — це найгучніший тренд цього сезону. Легкі, зручні та делікатні, вони ідеально підходять для пляжного відпочинку, музичного фестивалю або вечірнього виходу. Ви можете носити їх соло, одягати поверх купальників, топів і шортів та в парі з джинсами. Найкращі варіанти показали Alberta Ferretti (сукню у техніці кроше, яку можна доповнити босоніжками з китицями), Gabriela Hearst (жовте плаття, що нагадує рибальську сітку) або Simkhai (сукню з плетінням у відтінку металік).

Altuzarra
Altuzarra

Isabel Marant
Isabel Marant

Christian Dior
Christian Dior

Gabriela Hearst
Gabriela Hearst

Khaite
Khaite

Simkhai
Simkhai

Vogue.ua зібрав 12 найкращих суконь у стилі бохо.

<b>DODO BAR OR</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.