До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: з чим носити високі чоботи цієї осені

В очікуванні прохолодних осінніх днів і найближчих Тижнів моди настав час поповнити свій гардероб головними модними позиціями сезону, що вже панує. Деякі іменують вересень пізнім літом, а ми називаємо це сезоном Мері Квант, на честь британської дизайнерки. Це саме той час, коли шанувальниці індустрії вміло й доречно комбінують короткі спідниці та сукні до колін з високими чоботами. Vogue.ua зібрав найстильніші виходи streetstyle-зірок та розібрався, з чим модниці поєднуватимуть високі чоботи цього сезону.

Реклама

Відтоді як дизайнерка вперше представила мініспідницю в 1960-х роках, вплив Квант вийшов за межі поколінь, залишивши незабутній слід в індустрії моди. Поєднання вільного подолу з черевиками до колін було цілком природним — ніби синтез літнього духу й осені. Окрім різноманітних спідниць, модниці стилізують своє взуття з універсальними мідісукнями, обʼємними шкіряними бомберами, ошатними блузами та улюбленими трикотажними кардиганами.

Так, шведка Алісія Вікандер поєднала коньячні високі чоботи з блузою з квітковим візерунком та вкороченою білою спідницею. А норвезька супермодель Фріда Асен була помічена в зелених черевиках зі зміїним принтом та шкіряному комплекті, що складався з мінішортів та богемної сорочки.

Тож радимо надихнутися багатьма способами носити чоботи до коліна протягом наступних місяців, подовжуючи термін служби улюблених коротких шортів і мініспідниць ще на цілий сезон.

За матеріалами voguescandinavia.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.