До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як цікаво носити сірий колір цього сезону

Серед зіркових кольорів сезону можна виділити рожевий, який був таким бажаним цього року завдяки Марго Роббі, крижано-блакитний, жовтий і червоний. А також — і перш за все — сірий, який можна назвати новим чорним. Цей складний і багатогранний колір носять щодня у різних варіаціях його відтінків — від димчастого до антрацитового чи сталевого.

Реклама

На Тижні моди в Копенгагені, який проходив у серпні цього року, присутність сірого кольору важко було не помітити. Багато streetstyle-зірок весело змішували та поєднували різні варіації сірого, щоб створити ефектні образи. Деякі не тільки наважилися комбінувати сірий і чорний або молочний, а й додали до своїх образів яскраві кольори і блискучі металеві відтінки, як-от срібний чи золотий. Vogue.ua зазирнув до гардеробів streetstyle-інфлюєнсерок і зібрав модні приклади, як цікаво носити сірий колір цього сезону.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.