До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: наймодніші пальта в колекціях українських брендів

Пальто — невідʼємна частина жіночого осінньо-зимового гардероба. Цього сезону головний фокус дизайнерів направлений на чіткий чистий крій з мінімальною кількістю декоративних деталей. Довгі та короткі, вовняні та навіть вироблені з конопляного хутра — Vogue.ua зібрав наймодніші пальта сезону осінь-зима 2023/2024 в колекціях українських брендів.

Kulakovsky
Kulakovsky

Реклама

Нейтральні кольори та позачасовий крій — прикмети колекції ELENAREVA. Такі довгі пальта якнайкраще римуватимуться з класичними чорними штанами та романтичними блузами. Обʼємні деконструйовані максіпальта також зʼявилися в осінньо-зимових лінійках BEVZA та LITKOVSKA. Універсальні кольори, як-от коричневий та чорний, не потребують надзусиль зі стилізацією. Поєднуйте ці пальта з улюбленими сукнями та спідницями, а для гри на контрастах носіть із яскравим спортивним костюмом.

За короткими моделями радимо звернутися до COOSH та Cher'17. Вовняні пальта, що нагадують жакети, можна носити соло або стилізувати з ременем, акцентуючи увагу на талії. Високі чоботи або грубі черевики — обов'язкові супутники образу.

Український бренд DevoHome першим у світі розробив інноваційне хутро на основі нетканого волокна із конопель як замінник натуральному та екохутру. Волокно, з якого створюються пальта марки, — гіпоалергенне, забезпечує терморегуляцію та циркуляцію повітря. До того ж конопляні пальта — чудовий спосіб підтримати сталу моду.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.