До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: які чорні чоботи обрати цієї осені

Байкерські черевики, високі чоботи чи ботильйони з квадратним мисом? Цієї осені однаково популярні моделі взуття з широким і вузьким верхом, високі та низькі, рокові та романтичні. Незалежно від того, який стиль зараз модний, чорні шкіряні чоботи — це завжди правильний вибір, адже з ними можна легко створити багато образів. Vogue.ua зібрав найстильніші чорні чоботи, які варто додати до свого гардероба вже зараз.

Реклама

Байкерські черевики

Культові байкерські черевики — це квінтесенція мотоциклетного стилю. Рок-чарівність можна побачити в повсякденних образах сучасних фешн-ікон. Деякі модниці носять їх із легінсами та вільними светрами або навіть з легкими романтичними сукнями. Особливо модними є моделі, прикрашені блискавками та пряжками, — вони зручні та мають міцну підошву, що робить їх придатними для осіннього та зимового сезону.

Класичні чоботи до коліна

Чоботи заввишки до коліна повернулися в моду з розмахом. Завдяки своїм геометричним формам вони нагадують моделі з 1990-х, вони не тісні, як жіночі чоботи-шкарпетки, і не надто широкі, — мають добре збалансовані пропорції, що робить їх придатними для різних образів зі спідницею. На минулому Тижні моди модниці найчастіше поєднували їх саме з мініспідницями, але якщо ви хочете більш класичного ефекту, варто носити їх і з трикотажними сукнями.

Чоботи вище коліна

У свої 50 Гайді Клум залишається іконою стилю і чудово виглядає у вузьких штанах і чорних високих чоботах. Це взуття є серцем її стилю. Передусім вони ідеально підкреслюють фігуру. Це пропозиція, яку варто розглянути, якщо хочете справити враження, — навіть у цілком чорному образі.

Ботильйони на високих підборах

Чорні чоботи з квадратним мисом — запорука успіху: вони зручні, модні та універсальні. Ця модель — обов'язковий елемент капсульного гардероба кожної жінки. Вони ідеально поєднуються не тільки з джинсами, але і з міді або довгими спідницями.

Підкатані чоботи з широким верхом

Наостанок — щось незвичайне та з характером. Чорні підкатані черевики мають шкіряну обробку, що нагадує гетри, а їхня форма відсилає до ретровзуття. Утім, ця модель дуже сучасна і надасть неповторного характеру навіть найпростішому образу.

Текст: Selene Oliva

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.