До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 5 трендових речей цієї осені

Вуличні образи цього сезону наповнені яскравими кольорами, барвистими принтами та незвичайними текстурами. Можливо, це повʼязано із втомою від постійної тенденції "тихої розкоші", яка домінувала в стрічках Instagram протягом останніх кількох місяців. Утім, цього вересня під час Тижнів моди в Лондоні та Мілані ми стали свідками ефектних максіспідниць, а ще розкішних шкіряних пальт. Вуличний стиль також показав, що білі колготки та червоні светри можуть бути розумним способом додати трохи індивідуальності повсякденним речам. Vogue.ua зібрав 5 трендових елементів гардероба, які варто додати до своїх образів цього сезону.

Шкіряне пальто

Реклама

Пальто зі шкіри — улюблена версія верхнього одягу модних дівчат у нинішньому сезоні. Зверніть увагу на Алексу Чанг і Шейлу Атім, щоб отримати натхнення, оскільки вони обидві опанували відтінки насиченого шоколаду та темно-оливкові варіації на Лондонському тижні моди цього місяця.

Балетки

Атласні балетки від Miu Miu знову стали центром уваги індустрії — і фаворитами зірок вуличного стилю. Багато хто вирішив поєднувати свої балетки з мереживними або вишитими шкарпетками для кокетливого образу.

Червоний акцент

Яскраво-червоний джемпер на плечах надасть додаткового акценту будь-якому вбранню, незалежно від того, чи це повсякденний ансамбль, чи більш піднесений вечірній образ. Замість того, щоб носити червоний джемпер у традиційний спосіб, оберніть його навколо талії або накиньте на плечі.

Білі колготки

Білі колготки мають погану репутацію, оскільки вони, за твердженням багатьох модниць, старомодні — особливо пари світліших відтінків. Проте і вони мали місце на Тижні моди в Лондоні, оскільки учасниці вуличного стилю носили їх із балетками та (що більш суперечливо) навіть з вʼєтнамками. Цей вуличний образ неодмінно набере популярності протягом року.

Яскрава максіспідниця

Цього року максіспідниця стала обов’язковою частиною гардероба. Нинішньої осені моделі завдовжки до щиколотки змінилися не лише в кольорі, але й постали у грайливих текстурах. Вони допоможуть створити більш максималістський образ — зверніть увагу на спідниці з принтами та плісе від Chopova Lowena, а також багаторівневі дизайни з воланами від Susan Fang.

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.