До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Інвестиційний фонд: навіщо купувати шкіряний тренч

Одяг з натуральної екошкіри — одна з головних модних інвестицій. У разі правильного подання він майже ніколи не виходить з моди (якщо не йдеться про шкіру рептилій, забарвлену в отруйні кольори, — це краще залишити для сцени), носиться добре, слугує довго. І якщо зі шкіряними штанами або піджаками можуть виникнути стилістичні питання (у них завжди є ризик видатися працівником порноіндустрії), то плащі прямого крою й класичні тренчі зі шкіри — це завжди влучення в ціль.

Реклама

У таких речах легко видати себе за паризького інтелектуала, міланського бонвівана або лондонського суперагента під прикриттям: вони надають суворості поставі й лоску — образу. Наймодніші чоловіки носять плащі з поясом багатих відтінків темного шоколаду, каштана або бургунді. Практичними будуть моделі всіх відтінків бежевого, а найвідважнішим естетам підійде шкіра тонкої вичинки кольору топленого молока, голубиного крила або слонової кістки.

<b>man кожаный тренч</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.